Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Liberálisok, kiábrándultatok...

Liberálisok, kiábrándultatok végre Magyar Péterből?

Figyelt kérdés

Bebizonyosodott, hogy Magyar Péter homofób. Nem szólalt fel a Pride betiltása ellen. Persze, hogy nem, hiszen egy jobboldali ember. Nagyon is örül a Pride betiltásnak.

Ezzel csak az a baj, hogy a szavazóinak nagyrésze liberális. Nekik pedig nagyon fontos téma a melegek sorsa. Ha tehetnék, akkor mindenkit köteleznének a prájd felvonulásra.

Rogánék jól kitalálták ezt. Magyar Pétert lassú tűzön főzik meg.

ma 17:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Nem, egyre szimpatikusabb, igaz nem vagyok liberális inkább közép.
ma 17:50
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Szavazói nagy része ellenzéki, Mo-n nagyon kevés liberális ember van.
ma 17:50
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
Kiábrándultam, de a fideszből már hamarabb kiábrándultam, így elsőbbséget élveznek nálam az eltakarodásban.
ma 17:53
 4/12 anonim ***** válasza:
83%

Nem ábrándultam ki. Azzal teheti a legtöbbet a melegekért, ha megnyeri a választást, így kifejezetten örülök, hogy nem sétál bele a Fidesz kicsinyes csapdájába.

Egyébként ha megfigyeled, közvetett módon reagált rá. Azzal, hogy például elment Sopronba az óvodabezárások ellen tiltakozni, hogy kiemelte, hogy ez lenne a valódi gyermekvédelem és nem a kormány uszító politikája.

Tudjuk, hogy Magyar Péter jobboldali, de ettől még nem kell homofóbnak lennie.

ma 17:54
 5/12 anonim ***** válasza:
68%
Megafon Pride is coming!
ma 17:56
 6/12 anonim ***** válasza:
74%
A Fideszből ábrándultam ki a Putyin kotta miatt most már a Tiszára szavazok.
ma 17:58
 7/12 anonim ***** válasza:
24%

Nem!.. most kezdenek bele zúgni!.

már készülnek a pride-ra

ma 18:00
 8/12 anonim ***** válasza:
16%

Nem tudom hogy ebből milyen logika mentén következik hogy homofób, de nem is lényeges. M. Pétert eddig se tartottam sokra és azóta se lett szimpatikusabb. De a drágalátos jelenlegi kormánytól is az Isten óvjon minket. Márpedig a választás mindenbizonnyal közöttük fog eldőlni. Választhatsz kényedre-kedvedre, rákban vagy aids-ben szeretnél megdögleni..

A szavazóbázisuk nagyrésze is ugyanazt a retorikát vallja... bármi kritikusat mersz mondani a félistenükről, rögvest habzó szájjal ugranak neki a billentyűzetnek.. Én is szeretnék kormányváltást, de rohadtul nem mindegy ki jön helyettük, ezt azért ne felejtsük el.

ma 18:04
 9/12 anonim ***** válasza:
90%

#8: "Én is szeretnék kormányváltást, de rohadtul nem mindegy ki jön helyettük, ezt azért ne felejtsük el."

Ez igaz, de a kérdés most csak az, hogy a Fidesz marad, vagy leváltja a Tisza. Legalábbis most 26-ban. Lesz még olyan választás, amikor mások lesznek a körülmények, de ha valaki 26-ban szeretne kormányváltást, akkor érdemes a Tiszára szavaznia. De persze mindenki döntsön saját belátása szerint.

ma 18:13
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Leszarom a prideot, az ország kifosztása kicsit jobban zavar.
ma 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!