Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi hazánkosok, van még értelme...

Mi hazánkosok, van még értelme tagadni, hogy a pártotok a fidesz csicskapártja?

Figyelt kérdés
Fucsa módon ismét a Mi hazánk nyújtott be egy a fidesznek kedvező törvénymódosítási javaslatot, ez esetben a Pride betiltásáról. Korábban a fidesznek kedvező választási törvény módosítását is a Mi hazánk nyújtotta be, ahogy a Mi hazánk többször a fidesz mellé ált önkormányzati szavazásokon is, pl. a gödi akksigyár iparűzési adójának emelését is leszavazták a fidesz érdekében. Van még kérdés, hogy a Mi hazánk a fidesz csicskapártja?

ma 17:07
A kérdező szavazást indított:
Mi hazánkos vagyok, és hiába minden tény, akkor is tagadom, hogy a Mi hazánk a fidesz csicskapártja.
Mi hazánkos vagyok és tudom, hogy a Mi hazánk a fidesz csicskapártja, de nem baj, a fideszmaffiát is szeretem.
Fideszes vagyok és napnál világosabb, hogy a markunkban van a Mi hazánk, választások után a KDNP helyére lép.
Nem vagyok se Mi hazánkos, se fideszes és a hülye is látja, hogy a Mi hazánk a fidesz csicskapártja, a KDNP is így kezdte.
9 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
56%
😂😂😂😂😂😂😂
ma 17:10
 2/22 anonim ***** válasza:
27%
Ki tagadja ?
ma 17:11
 3/22 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező megkérdezhetem hogy te melyik pártnak vagy a tagja vagy?

Ja ne! kitalálom; tisza.

ja az honnan származik?

fidesz!

oké Gyurcsány pártja = kék fidesz, a tisza szerint is.

tudsz mondani olyan pártot amelyik elméletileg nem kapcsolható a fideszhez?

amúgy a Mi hazánk az a párt!

Arról nem tehetek hogy a Mi hazánknak vannak a legjobb ötletei.

amit ugye lenyúl a fidesz mint sok mindent ellop tehát a legjobb kell neki .

ma 17:19
 4/22 anonim ***** válasza:
52%
Mi Hazánk Mozgalom, tudod ez a párt neve, csupa nagy kezdőbetűkkel írandó, mint általában a tulajdonnevek. A Prideot régóta bírálja a párt. A gyermekek egészséges lelki és szellemi fejlődésére káros hatást gyakorol, ha azt látják, hogy két azonos nemű ember egymás kezét fogva sétálgat közterületen, pláne ennél még durvább dolgokat is művelnek mások előtt. Aki társadalomban él, tartsa be a széles többség által elfogadott társadalmi normákat: a törvényeket, a KRESZ-szabályokat, a nem dohányzók védelméről szóló rendelkezéseket és feleljen meg az egyéb viselkedési, magatartásbeli elvárásoknak is. A többi állításod meg nem igaz.
ma 17:25
 5/22 anonim ***** válasza:
40%
A Fidesznek eddig volt hasznos a Mi Hazánk, de most már szüksége van a szavazóira. Azt fogja csinálni, amit a DK csinált a többi ellenzéki párttal. Elkezdik szépen bedarálni. Toroczkaiék helyében én aggódnék és próbálnám sokkal határozottabban elhatárolni magam a Fidesztől, de helyette besétaltak a csapdájukba és inkább elfogadták a Fidesz kamu békejobbját.
ma 17:47
 6/22 anonim ***** válasza:
48%
Egy társadalomban a kisebbségnek kell alkalmazkodnia a többséghez. Ha te az úttest jobb oldalán szoktál közlekedni, de elmész Angliába, ott a baloldalon kell vezetned. Ilyen esetben az nem normális, hogy te Indiát akarsz teremteni a közlekedésben. Engem nem zavar, ha megtartják a Prideot az azonos mentalitású emberek. Mondjuk Nyékládházán valahol a préri közepén.
ma 17:59
 7/22 anonim ***** válasza:
31%
#6: Egy szabad társadalomban mindenkinek megvan a gyülekezési joga. Vagy akkor tiltsunk be minden olyan tüntetést, ami nem a többség igényeiről szól? Jól néznénk ki.
ma 18:06
 8/22 anonim ***** válasza:
63%

7.

A pedofiloknak is?

ma 18:10
 9/22 A kérdező kommentje:

Simán törölték a hozzászólásomat, csak mert megírtam a véleményem a politikusokról.

Akkor ismét:

#3 Egy párttal sem szimpatizálok, mert a politikusokat élőskődőknek tartom, arra a pártra fogok szavazni amelyik a legközelebb áll ahhoz, hogy a fidesz bukjon.

#4 A gyermekek egészséges lelki és szellemi fejlődésére sokkal károsabb az, hogy napi szinten kell látniuk ahogy hajléktalanok nemi életet élnek, vagy kis és nagy dolgukat végzik az utcán. A 4-6-os villamoson vagy akármelyik budapesti tömegközlekedési útvonalon is bármikor szembesülhet nem csak gyerek de felnőtt is egy bizonyos polgártársaink terrorjával, vagy egyéb botrányos viselkedésével. A foci ultrák hétvégenkénti randalírozása is elég megbotránkoztató és káros tud lenni. Ezzel szemben a Pride egy előre bejelentett rendezvény amire ha nem akarja nem viszi el a gyerekét a szülő. Persze az egy más kérdés, hogy lehetne ezt máshol is tartani. Egyébként engem pont nem érdekel, hogy betiltják-e vagy sem, de a fent leírt napi szintű problémák megoldása sokal fontosabb lenne mint a Pride betiltása, ebből is látszik, hogy a Mi hazánk is csak olyan ügyeket támogat amelyekkel szavazatot tud szerezni, a valós problémák megoldása őket se érdekli, elég ha kiszolgálja a félbites homofób, fajgyűlölő, de azért muszlim és oroszbarát szavazótáborát.

ma 18:13
 10/22 anonim ***** válasza:
63%

Az elöző kérdés úgy látszik nem jött be,igy kellett egy új,hátha:D https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__129..

Szánalom ez szavazás is...

ma 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!