Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez a Pride / LMBTQ téma...

Ez a Pride / LMBTQ téma tényleg olyan kritikus kérdés egy ellenzéki ember életében, mint ahogy azt a Fidesznél gondolják?

Figyelt kérdés

Szerintem arra megy ki az egész, hogy most felhergeljék az általuk liberálisnak gondolt ellenzéki tábort ezzel a témával, Magyar Péternek pedig állást kelljen foglalnia.

De ahogy én látom az ellenzéki ember nagy részét sem érdekli a Pride, tehát nem oszt nem szoroz, hogy most be akarják tiltani vagy MP mit mond erről.

ma 15:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

Ez nem megkülönböztetés.

Az,hogy a vakok nem vezethetnek autót, az sem diszkrimináció.Ugyanis, nem lenne normális vak embereknek jogsit adni.

Vagy,hogy kopasz nem vehet részt fodrászversenyen?

Az lmbtq nem az utcára való, pont.

ma 16:39
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
11, felőlem azt tiltotok be, amit akartok, én mindenki másnak az elvándorlást tanácsolom és, hogy jóérzésü ember, ne csináljon gyereket, egy ilyen őrültekházába.
ma 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!