Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez a Pride / LMBTQ téma...

Ez a Pride / LMBTQ téma tényleg olyan kritikus kérdés egy ellenzéki ember életében, mint ahogy azt a Fidesznél gondolják?

Figyelt kérdés

Szerintem arra megy ki az egész, hogy most felhergeljék az általuk liberálisnak gondolt ellenzéki tábort ezzel a témával, Magyar Péternek pedig állást kelljen foglalnia.

De ahogy én látom az ellenzéki ember nagy részét sem érdekli a Pride, tehát nem oszt nem szoroz, hogy most be akarják tiltani vagy MP mit mond erről.

ma 15:57
A kérdező szavazást indított:
Igen, ez nagyon érzékeny döntő téma nála
Fontos, de nem befolyásolja a szavazatát
Nem, teljesen érdektelen számára
7 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
60%
Jól látod, a kormány ezzel a dk-momentum-kutyapárt-nak akar egy lendületet adni, ha már egyszer azok maguktól nem tudnak felkelni a padlóról. Nem véletlen, hogy a frakcióknak járó állami támogatást is keményen megemelték, ami ugye a Tiszának nem jár, ellenben a bukott óellenzéknek lesz miből kampányolni. Érdekes lesz a kampány, mindenhol fideszes plakátok lesznek majd, közte egy-két dk-momentum-kutyapártos, míg az igazi kihívónak, a Tiszának nem lesznek plakátjai. De még az sincs kizárva, hogy leviszik a bejutási küszöböt, a kormány retteg attól, hogy ellenzék váltás legyen, és csak a Tisza jusson be az országgyűlésbe. Észnél kell lenni ellenzéki szavazóként, nincs értelme a kicsikre szavazni.
ma 16:04
 2/12 anonim ***** válasza:
26%

"De ahogy én látom az ellenzéki ember nagy részét sem érdekli a Pride,"

Ha így van ahogy mondod, nem érdekli őket, akkor minek hisztériáznak, ha a választott kormány korlátozni akarja?

Mégiscsak érdekli őket.

3/12 anonim ***** válasza:
57%
Ellenzéki vagyok, egyáltalán nem érdekel a pride, a betiltását viszont nem helyeselném. Hadd vonuljanak fel, ha akarnak.
 4/12 anonim ***** válasza:
68%
#2: Senki nem hisztériázik, csak a kormány az állítólagos LMBTQ-veszély miatt. Kitalálnak egy képzelt problémát. Mint amikor a tolvaj odadob valami koncot a kutyának, hogy azon rágódjon, ne azzal foglalkozzon, amit ő csinál.
ma 16:08
 5/12 anonim ***** válasza:
18%

4#

Az Lmbtq egy régóta megoldatlan probléma.

Engedélyezni sem kellett volna az első felvonulást.Meg, nem a 29. után kellene megszüntetni.

ma 16:10
 6/12 anonim ***** válasza:
43%

Ha mindent, ilyen alapon közelitenék meg, lecsupaszitanám az életem arra, hogy ételt vigyek be, emésszek és szaporodjak és pont.

Van egy csomó dolog, ami a fentieken emberré tesz minket és megkülönböztet az állatoktól. Lehet, hogy neked személy szerint nem fontos, hogy szexualitás alapján engedélyeznek gyülekezési jogot, van, akinek igen és van, aki meg úgy érzi, hogy megalázzák, ha elveszik tőle ezt a jogot.

Nincs az ország 100 legfontosabb kérdései közt, de lassan tényleg eljutunk oda, mint Oroszország, és én ezt nem szeretném.

ma 16:24
 7/12 anonim ***** válasza:
19%

"de lassan tényleg eljutunk oda, mint Oroszország, és én ezt nem szeretném."

Én meg azt szeretném.

Ha másban nem is, Oroszország kiválóan kezeli ezt a témát és példaértékű intézkedéseket hozott az lmbtq propaganda visszaszorítása érdekében.

ma 16:27
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

7, oké, az emberi jogok, sárbatiprása...

én inkább megfagyok a wifitlen Németországba éhen.

ma 16:31
 9/12 anonim ***** válasza:
19%

8#

Az lmbtq propaganda nem emberi jog.

Plusz, ha már Németország, az illegális határátlépés sem az, meg a migránsok élősködése sem, meg a kocsival a tömegbe hajtás sem.Egy joguk legyen, távozni.

ma 16:34
 10/12 anonim ***** válasza:
74%
9, nem, az az emberi jog, hogy az embert nem a szexualitása alapján különböztetik meg, mint a homofób Magyarorszgágon.
ma 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!