Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akárhova megyek tele vannak...

Akárhova megyek tele vannak az utak új autókkal, akkor hol van itt szegénység?

Figyelt kérdés
Lassan már úgy adják elö mintha Afrika lennénk.

ma 13:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Hát ott ahol nincs új autó.
ma 13:36
 2/12 anonim ***** válasza:
73%
Tényleg öreg? Merre jársz München?,Stuttgart?,Frankfurt?,Bécs?,Varsó?Prága?,Krakkó?Linz?, Mere látod?
ma 13:40
 3/12 Senior Séf ***** válasza:
32%
Ezen én is elgondolkodtam, amikor nyugger létemre 5 sarokcsiszoló, az állványossal együtt 5 fúrógép, két állványos körfűrész, gyalugép, meg ezer más kacabajka figyelt a barkácsműhelyem polcairól.
ma 13:41
 4/12 anonim ***** válasza:
84%

Ezzel szemben az igazság az, hogy a magyarországi autók átlagos (!) életkora 15,8 év, és évről évre emelkedik.

[link]

ma 13:46
 5/12 anonim ***** válasza:
84%

Céges autó,hitelre vásárolt autó, külföldi munkából vásárolt autó.

Nekem is van ilyen fideszes ismerősöm, bizonygatja,hogy mennyivel jobban él,mint 4-5 évvel Folyamatosan kiáll a fidesz mellett, dicséri gazdaság politikát ami csak el lehet képzelni.

Ami igaz is tényleg jobban él,mint 4-5 éve.

4-5 évvel ezelőtt Győrben volt kórházban műtőssegéd,most pedig Ausztriában gyárban 3 műszakozik.

Persze,hogy jobban él,de nem fogja fel hogy azt magának köszönheti,nem pedig a fidesznek.

ma 13:51
 6/12 anonim ***** válasza:
15%
Nekem arról szokott ez eszembe jutni, amikor azt látom, hogy hány és mekkora kutyákat tartanak egyesek... Némelyik ránézésre hatszor annyit eszik, mint egy gyerek, és akkor még az egyebekről nem beszéltem (állatorvoshoz hordani, mindenféle biszbaszt megvenni neki, stb.).
ma 13:54
 7/12 anonim ***** válasza:
92%
Nekem a nyugdíjam 83 ezer forint
ma 13:55
 8/12 anonim ***** válasza:
15%

"Nekem a nyugdíjam 83 ezer forint"

Hány évig dolgoztál teljes állásban, legálisan, bejelentve a teljes összegre, amit kaptál a munkádért?

ma 13:57
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

a tömegközlekedés színvonala kb, mint Afrikában

na ezért járnak az emberek kocsival

ma 14:05
 10/12 anonim ***** válasza:
82%

7 évet,

27 évesen lettem rokkantnyugdíjas!

ma 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!