Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok a kocsmaprogramhoz...

Mit szóltok a kocsmaprogramhoz? Összesen egymilliárd forintot, fejenként maximum 3 milliót kaphatnak a falusi Kocsmák.

Figyelt kérdés

ma 13:10
 1/4 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem, hagyni kellene veszni őket.

A kocsmába járós generáció kezd kihalni, ezért a kocsmák is elkezdtek bezárni, eltűnni.

Egy időben a borbélyüzletek is eltűntek, de jó pár éve ujjá születtek, mert lett rájuk igény.

A kocsmákat is hagyni kell eltűnni.Nem szabad a piaci folyamatokba beavatkozni.

ma 13:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én éltem kis, 300 fős településen, ahol bezárt az egyetlen kocsma-bolt. Bármennyire is nevetségesen hangzik nagyvárosi szemszögből, ilyen településeken közösségi tere a templomnak és a kocsmának van, és ez szerintem rengeteg embernek többet jelent, mint az alkoholizmus, hogy van hova kimenni meginni egy kávét vagy este beülni barátokkal. Jó kérdés, hogy mi a megoldás, ha ez piaci alapon nem fenttartható, de abban látom a rációt, hogy bizonyos helyzetekben valamilyen segítségnek van értelme.
ma 13:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Gyermekbarát intézkedés ez is.
ma 14:36
 4/4 anonim ***** válasza:

2.

Ezek szerint mégsem jelent olyan sokat olyan rengeteg embernek...

Ha nincs rá igény, be kell zárni, ennyi.

ma 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!