Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért csak a nők kapnak...

Miért csak a nők kapnak adómentességet a gyerekek után? Ez nemi diszkrimináció!

Figyelt kérdés

A gyerek felneveléséből az apa is kiveszi a részét. Sőt, ha a nő otthon van gyesen, az apa keresi meg a rávalót.

Én is pont ugyanannyit foglalkoztam a gyerekkel, mint az anyjuk, mégis csak a nők kapnak adókedvezményt. Ez totál igazságtalan.

Tudom, a fidesz szerint a gyereknevelés csak a nő dolga, de nem mindenhol van így, nem mindenki olyan ultrakonzervatív, mint a fidesz gondolkodásmód.

Ideje lenne nemi diszkrimináció miatt az alkotmánybíróséghoz, vagy Brüsszelhez fordulni.

ma 12:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Értem. Szóval most jön az amikor megpróbáljátok összeugrasztani egymással az anyákat meg az apákat.

Aha.

Nem fog menni, mert ez nem erről szól. De persze nektek ez egy jó szórakozás.

A családoké az a pénz ami befolyik és ha az anya nem fizet jövedelemadót akkor is éppen úgy a családnak van több pénze belőle mint amikor a családi pótlékot vagy adókedvezményt az apa kapja meg mert az ő fizetéséhez intézik.

Persze amikor a lét abból áll hogy hergelni kell egymás ellen az embereket akkor ez egy jó lehetőség és szépen elő is jön hogy ki az aki magára gondol és ki az aki a családra.

Na, ez az a pillanat amikor jó lenne csendben maradni mint beszállni a hülyeség vonatra. Már eljátszottátok ezt a nők40 programnál is, akkor sem volt belőle semmi hasznotok. Érdemes lenne tanulni belőle nem hülyét csinálni magatokból ismét ilyen ostobaságokkal, hogy jaj miért nem kapja meg az apa mikor ő is ... Mivel ez nem erről szól hanem a családokról!

ma 13:34
 12/14 anonim ***** válasza:
50%
Az a baj, hogy "család" alatt a jelen kormány csak az ideális családot érti, apával, anyával és a gyerekekkel. De mi van a mozaikcsaládokkal? Mi van az elvált szülőkkel? Mi van az özvegyszülőkkel?
ma 13:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Mert ti férfiak, nem akartok szülni, sőt, még alaptörtvénybe is kimondtátok, hogy férfiak vagytok.
ma 16:14
 14/14 A kérdező kommentje:
#8: Elég lesujtó véleményed van a nőkröl. Én a szülések után is megkívánom a feleségem, aki egyáltalán nem lett leharcolt ettől.
ma 18:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!