Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy pedofilmosd...

Miért van az, hogy pedofilmosdatók, melegparti támogatók akarnak Pride-ot betiltani?

Figyelt kérdés

[link]

Mit szól ehhez Szájer József, akit épp most fogadtak vissza? Tényleg nem értem.

ma 12:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Homoszexualitást ne mosd össze a pedofíliával, még ha Szájer Józsefről van szó, akkor se. Ennyivel nem ártana többnek lenni a populista politikusoknál.
ma 12:57
 12/17 anonim ***** válasza:
56%

A fidesz lehajolt a zsebnáci párt szavazóiért.

Toroczkai vakarhatja a fejét, hogy mi lesz, ha kiszervezik a pártja alól az összes fóbiás kretént.

ma 13:07
 13/17 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy még mindig logikát kerestek, ahol nem lehet, amikor pszichopata vezet. Mint amikor a skorpiót kérjük számon miért marta meg a békát a folyó közepén.
ma 13:29
 14/17 anonim ***** válasza:
44%

7-es kommenttel kérdező be is bizonyította az egybitességét is.

Nagy öngól. Ha nem nyalok be melegszarig MP-nek, ahogy a kérdező, akkor már csak pedofil lehetek, holott előre is bocsátottam a fidesz ellenéességemet.

De hiába, 1 biten nem ábrázolható 3 állapot, és az egybitesség a legismertebb jellemvonása az aljanépnek. 😁

ma 14:04
 15/17 A kérdező kommentje:
#14 Az a baj, hogy hiába bocsátod előre a "fidesz ellenességedet", ha egyébként minden megszólalásodból a propaganda köszön vissza. Ennyi!
ma 14:10
 16/17 A kérdező kommentje:

"Az egészben tudod mi a legröhejesebb?

Hogy valójában még egy szót se szóltak arról hogy tényleg be lesz tiltva a prájd, a miniszterelnök csak annyit mondott, hogy nem érdemes bajlódnia vele a szervezőknek, máris elindult a hiszti kórus, hogy jaj be lesz tiltva."

A legröhejesebb az értelmi szinted, amiből kiderül, hogy el sem olvasod az általam is linkelt Lázár János bejegyzést arról, hogy konkrétan kimondja, hogy be kell tiltani, ami alá még a mangalica is odakommentelt, hogy így van.

ma 14:14
 17/17 anonim ***** válasza:
44%

"ha egyébként minden megszólalásodból a propaganda köszön vissza. Ennyi!"

Tehát ha nem kedvelem Magyart, és nem nyalok úgy neki mint te, az (fidesz) propaganda? Mondtam én, hogy egy bites vagy. Ennyi!

Legalább próbálnád palástolni. De ez sem sikerült.

ma 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!