Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisokat miért bőszítet...

A liberálisokat miért bőszítette fel ennyire a Pride betiltásának ötlete?

Figyelt kérdés
Nincs ennél komolyabb problémájuk?
ma 11:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%
Mert a szabad gyülekezéshez való jogot korlátoznák, szexuális prefencia alapján. Ilyet demokrata nem tesz.
ma 11:40
 2/17 anonim ***** válasza:
88%

Én liberális vagyok és soha nem voltam prideon, hidegen hagy a téma.

De kedves fideszesek, áruljátok már el hogy ha emberek felvonulnak a normákat betartva (értsd:nem premier plánban vonaglás bdsm szettben a nyílt utcán), amihez minden joguk megvan, az miért zavar ennyire? NEKTEK nincs ennél komolyabb problémátok? Miért kell a "ticcsukbe" mentalitás, mi lesz a következő, tüntetni se lehet majd?

ma 11:42
 3/17 anonim ***** válasza:
87%
Nekem egy dologgal van problémám, hogy mindezek után továbbra is kikérik maguknak, ha diktatúrának hívja valaki a rendszert. Miért kell a kamu? Építsenek diktatúrát, a fél ország tapsol hozzá, de miért kell hazudni erről?
ma 11:43
 4/17 anonim ***** válasza:
88%
Illetve ha valaki mégis megszervezi, mégis kimennek emberek akkor mi lesz? Jön a rendőrség és szétverik a tömeget, meg börtön?
ma 11:45
 5/17 A kérdező kommentje:

Azzal semmi gond nem lenne. De a normákat nem tartja be egy hangos kisebbség. Ha a problémás egyedeket kiszűrnék a prájdosok, akkor oké lenne.

ma 11:46
 6/17 anonim ***** válasza:
77%
Az meg a rendőrség dolga lenne, de a rendőrséget fura mód, soha senki sem vonja felelőségre -lásd a japán nő esete-. Egyszerűbb a ticcsúkbe.
ma 11:48
 7/17 anonim ***** válasza:
92%

Engem nem bőszít fel, bár nem is vagyok liberális.

Inkább elgondolkodtat, mert mindenki ugrik erre az ostoba, újra előhúzott gumicsontra, és senki nem veszi észre, hogy csak a kormány gyalázatosan szar teljesítményéről, pedofíliájáról, hazaáruló országrablásáról való elterelés az egész, hogy időt nyerjenek még 2026-ig.

ma 11:50
 8/17 anonim ***** válasza:
72%
Azért mert mi a f@szt pofáztok bele mindig abba, hogy ki kit szerethessen? Na meg mit zavart titeket ez a felvonulás évente egyszer, nem kell arra menni amikor van azt cs
ma 12:14
 9/17 anonim ***** válasza:
63%

Az ország általános embertelen állapotát mutatja, ha ezt keresztúl lehet verni rajta, és nincs országos tiltakozás.

Hogy a szovjetunió szintjére süllyed az országunk az felfoghatatlan.

ma 12:19
 10/17 anonim ***** válasza:
75%

Neked nincs komolyabb problémád, mint az, hogy mi bőszíti fel a liberálisokat?

Ennyivel el lehet intézni az értelmetlen kérdésedet.

ma 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!