Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más szerint is ez már tényleg...

Árokpart kérdése:

Más szerint is ez már tényleg a diktatúra felé hajlik?

Figyelt kérdés
Miszerint Alaptörvényben rögzítené a kormány a kábítószer használatának tilalamát. Mondom ezt úgy, hogy szívbetegként gyógyszereket szedek és legfeljebb cukormnetes üdítőt ihatok és soha nem próbáltam ki semmilyen kábítószert. Természetesen egyáltalán nem azt mondom, hogy egy holland vagy egy luxemburgi mintát kövessünk, viszont ilyenről amit terveznek ezt a gyakorlatot jelenleg legfeljebb csak pár ázsia ország alkalmazza vagy már ők sem. Magyarán aki sima fogyasztó nem lesz bátorsága segítségért fordulni szakemberhez, mert magáért a szenvedélyéért is büntetik. Még talán a Kádár rendszerben sem volt ilyen. Viszont a tiltás ellenére a kereskedelem sajnos továbbra is virágozni fog, mert még azokban az országokban is van káébítószermaffia ahol halállal büntetik. Kinek mi a véleménye erről? Továbbá mi lesz a következő amit kriminalizálnak netán a krónikus betegek vagy egyszerűen nem is értem.
ma 11:17
1 2
 1/12 szántóvető ***** válasza:
82%
á dehogy.
ma 11:21
 2/12 anonim ***** válasza:
4%
Nem, ennek semmi köze a diktσtúrához, demokráciában is vannak tiltott szerek.
ma 11:23
 3/12 anonim ***** válasza:
69%
Marihuánát engedélyezni kell, a többit lehet tiltani
ma 11:25
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Európában, egyedüliként van, már 4. éve háborús vészhelyzet az országban, rendeleti kormányzással, szuverenitásvédelmi hivatallal.... á dehogy.
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy vissza kell szorítani a fogyasztást is. De a fogyasztás szigorú tilalma még sehol nem oldotta meg ezt a problémát. A csempészútvonalak elzárása lenne megoldás.

Maradnának a házi fűtermesztők, ennek élét azzal lehetne elvenni, ha a gyógyszeripar felszívná a termést. Ha a megfelelő minőségű c.bis. alkalmazható lenne gyógyászati célokra. Segít a parkinson-kór, a depresszió, egyes krónikus fájdalommal járó betegségek kezelésében.

6/12 A kérdező kommentje:
2-es Hogyne lenne hiszen a fejlett világ egyik demokratikus országában sincsen ilyen szabályozás.
ma 11:27
 7/12 anonim ***** válasza:

Én egykori drogfüggőként helyesnek tartom, hogy a dílereket üldözzék.

Ugyanis ezek a mocskos, javarészt cig.ány származású maffiozók a szó legszorosabb értelmében a drogfüggő minden pénzét kicsalja, sőt kitelbe veri és mellette még jó alaposan mérgezi is.

Nem könnyű kimászni a függőségből. Én már csak tudom. 15 éves drogkarrierem alatt megszámlálhatatlanúl visszaestem, rendre egy kapzsi díler telefonhívásának köszönhetően.

Mondjuk a fogyasztót erővel leszogtatni a kábítószerről nem lehet. Azt vagy az ember mege dönti el és tesz érte, vagy nem működik. Én önként mentem el 2 drogrehabra is, mire sikerűlt abbahagynom.

Viszont azzal nem értek egyet, ahogy a kendernek ellenálnak a kormánypártok. Annak ugyanis kultúrája van az országban, csak föld alatti kultúrája. Azt egy az egyben el kellene engedni a terjesztőkre elosztókra pedig kegyetlenűl lecsapni.

A kérdés inkább az, hogy mit kíván tenni azokkal a fogyasztókkal az állam, akik képtelenek segítséget kérni, pedig leszoknának. leitatja őket pálinkával?

ma 11:30
 8/12 anonim ***** válasza:
82%
Ebben nem a kábítószerek betiltása a szomorú, hanem az, hogy az alaptörvény egy vicc, amibe azt írnak bele, amit épp azon a héten a politikai érdekük kíván. Komolytalanná silányítják, ami csak garantálja, hogy a rendszer bukása után újabb alkotmányra lesz szüksége az országnak.
ma 11:33
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Úgysem tartják be, üres fenyegetés, melldöngetés a népnek. Soha nem zártak még börtönbe füvezésért senkit ebben az országban pedig papíron 2 évet is kaphatnál érte, mert a valóságban pont szarik erre is az állam, ahogy minden másra.

Hatalmas álszentségnek tartom egyébként hogy egy füves cigire ugrik az összes öregarc hogy "DROOOG, TICCSUKBE" közben meg otthon főzi a halálos méreggel felérő házipálesz kotyvalékát a fél ország.

ma 11:35
 10/12 anonim ***** válasza:
75%
+ Magyarország nagyon-nagyon sok mindenben a diktatúra felé hajlik. A világ 7 csodájának egyike hogy még EUs tagállam vagyunk, gondolom kell a olcsó munkaerő és a rossz példa a többi országnak hogy "figyeljetek gyerekek, Magyarország a vörös vonal."
ma 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!