Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol vannak a közvélemény-kutat...

Hol vannak a közvélemény-kutatások?

Figyelt kérdés

Az M1-en azt mondták, hogy azért nincs ellenzéki kutatás, mert nem kapnak már több pénzt Amerikából, de akkor hol van a Századvég legfrissebb kutatása?

Lassan eltelik 2 hónap az évből és semmi publikus kutatást nem kaptunk.

ma 09:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Te azt hiszed hogy azokat valós ügyfelek írják? Persze fordítva is van torzítás. A környékünkön történt hogy az elégedetlenkedő vevőről megtudja az eladó hogy a közeli fodrászatban dolgozik és jól megkritizálja annak munkáját úgy hogy be se lépett a szalonba. Oda vissza mehet a kamu azon az 1-5 skálán
ma 11:09
 12/13 anonim ***** válasza:

11: Amikor ilyen nagy számú értékelések vannak, azok nagy része valós. Én is be szoktam írni, hogy ez vagy az a termék jó, megvehető, a bolt korrekt volt, nem csak azt, ha gond van egy termékkel, vagy bolttal.

Amikor ilyen 5-10 értékelés van, azt még tudja a vállalkozás magának hamisítani. De 10000 vagy 100000 értékelést már nem.

ma 11:13
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem kell amugy lenezni a kozvelemenykutatas-szakmat. Pl nezd meg a nemet valasztasokat. Hibahataron belul megmondtak, hogy a CDU/CSU nyer, az AfD lesz a masodik, a baloldal bejut, az FDP, BSW pedig nem. Be is valt. En magam is meglepodtem, azt hittem az AfD a 20% helyett tobbet er el mint a jobbkozep konzervativok. Szerencsere nem.

Nem szimpi F. Merz de inkabb o mint a szelsojobb

ma 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!