Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter miért nem mond a...

Magyar Péter miért nem mond a Pride betiltásáról egy szót sem?

Figyelt kérdés

Értem, hogy a Fidesznek minden szempontból hálás ez a téma, mert:

- Nem kell az ország siralmas állapotáról és a 15 éves teljesítményükről beszélni

- Megint ők tematizálnak

- Magyar Péter akár támogatja az ötletet akár elítéli, azzal szavazókat veszíthet

De azért valamit mégis kellene mondania erről, nem?

ma 08:47
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
68%
Nem csak arról. Egy csomó más témát is látványosan kerül. A német választások, is úgy elmentek, mintha elvitte volna őket az ár, de ugyanez igaz az igazságszolgáltatásban dolgozók tüntetésére is.
ma 08:50
 2/36 A kérdező kommentje:

Lázár mostani posztja:

"A Prideot mihamarabb be kell tiltani!

Lakossági fórumok, korábbi kormányinfók, “letámadós” villáminterjúk visszatérő témája - amit ma a sajtótól újra megkaptam. Mindig világosan fogalmaztam: a magánélet szent és sérthetetlen.

A hálószobában mindenki azt csinál amit akar. A Pride azonban közügy, megbotránkoztat és provokál, amit a gyermekek védelmében mihamarabb be kell tiltani. A meleglobbit pedig ideje visszaszorítani."

ma 08:51
 3/36 anonim ***** válasza:
67%
Megmondom őszintén a pride mögé beállással olyan sok jobboldali szavazót lehetne veszteni hogy a helyében én is kussolnék a témáról.
ma 08:52
 4/36 anonim ***** válasza:
40%
3, oké és a baloldali szavazatok nem kellenek neki?
ma 08:52
 5/36 anonim ***** válasza:
53%
#4: Beszoptad, hogy baloldali=pride-támogató, mi? Hát nem. Csak a lakájmédia szerint.
ma 08:56
 6/36 anonim ***** válasza:
24%
Petya lényegében miről beszél már azon kívül hogy ő mekkora király meg mennyire menő. Semmiről. Ez a féreg csak a pénzünket akarja.
ma 08:59
 7/36 anonim ***** válasza:
59%

Jól teszi.

A fidesz fogcsikorgatva görcsöl, hogy tematizálja a közbeszédet, mert tavaly óta MP az, aki előénekli mi legyen a téma.

Nincsenek hozzászokva, mert eddig mindenki bejött a csőbe és csakis a fideszre reagált.

A kérdés az, hogy továbbra is meg tudja őrizni a kezdeményezést.

A márciusban kezdődő országjárás szerintem megint el fogja vinni a fókuszt.

ma 09:00
 8/36 anonim ***** válasza:
61%
5, én vagyok baloldali és pride támogató. Akkor, a belgákkal, mi legyen?
 9/36 anonim ***** válasza:
51%
Az a baj,hogy nem csak erről beszél, hanem kb semmi másról sem.
 10/36 anonim ***** válasza:
36%
Ügyesen dobta be a Fidesz ezt a témát,jól ebből MP nem jöhet ki.
ma 09:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!