Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most miért támadják többen...

Most miért támadják többen Schiffer Andrást, amiért szót emelt a Pride esetleges korlátozása ellen?

Figyelt kérdés

Az Economx érdeklődésére azt mondta, hogy "Én lehet, hogy túl jóhiszemű vagyok, de nem azt olvastam ki ebből, hogy be kívánja tiltani. Megjegyzem, a jelenleg hatályos gyülekezési törvény, illetve az alaptörvény alapján ilyen lehetősége a miniszterelnöknek, a kormánynak nincsen. Nagyon nem szeretném, ha eljutnánk oda, hogy ezt a kétharmad birtokában meghúzza Orbán Viktor, mert én eddig még soha nem mentem ki Pridera, és nem is terveztem, hogy kimegyek, de ha betiltják, akkor biztos, hogy ott leszek. És ezt szeretném elkerülni őszintén" – fogalmazott Schiffer András. Hozzátette: Orbán Viktor szándékosan szokott trükközni azzal, hogy szándékosan hagy a levegőben ilyen bizonytalanságokat. Az ügyvéd inkább azt az olvasatot látja ebben, hogy az ideológiai, identitáspolitikai háború végét jelentette be Orbán Viktor.

Érdekes, hogy követői, akik hozzá hasonlóan nyilván balosok, a FB-oldalán nemtetszésüket fejezték ki ezzel a megnyilvánulásával kapcsolatban.

ma 19:18
 1/2 anonim ***** válasza:

"Orbán Viktor szándékosan szokott trükközni azzal, hogy szándékosan hagy a levegőben ilyen bizonytalanságokat."

Ez igaz.

"Érdekes, hogy követői, akik hozzá hasonlóan nyilván balosok"

A jelenlegi Schiffer András nem a baloldalhoz kötődik.

ma 19:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Schiffer egy fidesz ugynok minden megszolalasat ebben a contextusban kell vizsgalni.

A melegek basztatasa Orban reszerol politikai jatek. H a homofob szavazokat maganal tartsa es h ezen csamcsogjon az ellenzek az infla, gazdasagi vissza eses, kozszolgaltatasok allapota helyett, ami valoban erdekelne a magyar embereket.

ma 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!