Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy tetszett Orbán évértékelő...

Hogy tetszett Orbán évértékelője? Video a linkben

Figyelt kérdés
[link]

ma 17:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam nézni, nem kínzom magam. A hírek úgyis megírják a fontosabb dolgokat, a pénzügyi oldalak meg majd kiszámolják, hogy mi mivel járhat. Elég ezeket átolvasni.
ma 17:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Putrióták :D Imádom.
ma 17:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Azt hallottam, hogy nem elég, hogy a közvagyont ellopja, már annyira nem maradt semmi az országból, hogy marketinget is az Apple-től kell lopniuk.
ma 17:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt rossz, csak a kórházi várólisták az alacsony bérek a rossz utak stb.
ma 17:33
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
Nemszoktam nézni, előre tudom hogy arról szónokol a röfi hogy ők mindent jól csinálnak és most jön a kánaán, ezt egyébként 15 éve mondogatja a sok hiszékeny hülyének azok meg elhiszik, de mint láthatjuk az EU utolsó helyére sikerült 0rbannak lenyomni Magyarországot de a háború meg Brüsszel valamint Soros mindezért a hibás.
ma 17:52
 6/6 A kérdező kommentje:

Paródia videót posztoltam.

[link]

ma 18:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!