Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit lehetne válaszolni ennek...

Mit lehetne válaszolni ennek a kérdezőnek?

Figyelt kérdés

Itt van egy kérdés:

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__fogak-szajapolas__1..

Őszintén, nagyon sajnálom a kérdezőt, és felháborítónak tartom, hogy hiába fizeti az egészségügyi hozzájárulást, mégis ilyen helyzetbe jutott.

Tényleg, mit tehet valaki ilyen helyzetben?

Váltson jegyet az egyik stadionba, amivel Orbán az elmúlt 10x évben feleslegesen telsz@rta az országot, hátha ott be tudják tömni a fogát?

Vagy zarándokoljon el a legközelebbi Tiborcz, Mészáros stb. kastélyhoz, luxushotelhez, vadászházhoz stb., hátha a csillogás és a pompa látványa elmulasztja a fogfájását?

Mit gondoltok?

ma 20:29
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Tegyen félre pénzt fogászra, ha rosszak a fogai.
ma 20:49
 2/5 anonim ***** válasza:
72%

Az első hozzászólást én írtam😅

Szerintem zarándokoljon el Lölőhöz hátha tud segítséget nyújtani

ma 20:59
 3/5 anonim ***** válasza:
19%

Tud róla a kérdező, hogy kitetted a kérdését?

Mert szerintem ez eleve provokáció.

ma 20:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Nyilván nem a kérdező hibája,csak a szarházi kormányé.

2/2 voltam.

ma 21:00
 5/5 A kérdező kommentje:
3.: Szerinted provokáció? Ember, én is írhattam volna ilyet! Tavaly nyáron öt hónapra adtak időpontot ultrahangra a szakrendelőben! Ha rákom lett volna (szerencsére nem az volt), lehet, hogy már megdöglöttem volna, mire sorra kerülök a vizsgálatra. Mindenknek vannak ilyen történetei, aki az utóbbi években kapcsolatba került az állami egészségügyi ellátórendszerrel! Hol élsz Te, hogy szerinted ez kitalált történet?
ma 21:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!