Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A "nagycsaládosokat" nem...

A "nagycsaládosokat" nem zavarja hogy nyomorba döntik az országot?

Figyelt kérdés
Gyakorlatig az adókedvezmények miatt rengeteg pénz kiesik államkasszából amit a tisztességesen dolgozó emberek fizetnek meg.

ma 14:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
67%

A kérdés azért hülyeség, mert nem ők hozták a törvényt, ők pusztán a kedvezményezettjei (a megkérdezésük nélkül hozta meg az illibernyákos rezsim)!

Az ilyen megosztási kísérletekkel egyébként az az egyik céljuk, hogy megosszák és egymás ellen hergeljék a lakosságot, a kizsákmányoló, hazug, korrupt, tolvaj, hazaáruló kormány helyett!

Sajnálatos, hogy a kérdező is felül ennek a megosztó politikának, miközben valóban elég 60 fölötti IQ is hozzá (a fogyatékosság határán), hogy bárki megértse, hogy nem a nagycsaládosok hozzák ezeket a törvényeket, és nem is tüntettek ilyesmiért!

Nagyon butának vagy nagyon rosszindulatúnak kell ahhoz lenni, hogy őket tegyük felelőssé az illibernyákos rezsim döntéseiért, amiket a fejünk és az ő fejük fölött hoznak meg!

Én egyedülálló és gyermektelen vagyok, de az intelligenciahányadosom lehetővé teszi, hogy ne a nagycsaládosokra haragudjak egy törvény miatt, amit nem ők hoztak meg és nem is követeltek látványosan.

A törvényhozás felelőssége a törvényhozóé! Ezért nem a nagycsaládosokra haragszom, hanem az illibernyákos rezsimre!

ma 15:23
 12/18 anonim ***** válasza:
28%

"Nagyon butának vagy nagyon rosszindulatúnak kell ahhoz lenni, hogy őket tegyük felelőssé az illibernyákos rezsim döntéseiért, amiket a fejünk és az ő fejük fölött hoznak meg!"

Ahogy ahhoz is nagyon butának kell valakinek lennie, hogy ne jöjjön rá, hogy nincsenek kötelezve, hogy a kedvezmények nagy részét igénybe vegyék.

Egy egyszerű hasonlattal élve, igen, problémás az a kormány, ami legalizálja, hogy ostorral verheted a gyerekedet, de az a szülő is, amelyik él ezzel a joggal.

A lakás árak kizárólag azért tudtak emelkedni, mert a kormány által hozott támogatásokat az emberek igénybe vették, így a piacon ténylegesen több pénz jelent meg, vagyis a CSOK be tudott épülni a lakások áraiba.

És ennek az összefüggésnek a felismeréséhez is IQ kellene, mert nem bonyolult látni a kapcsolatot.

ma 15:40
 13/18 jpeacefuler ***** válasza:
0%
"A törvényhozás felelőssége a törvényhozóé!" Persze. A törvényhozókat pedig a nép hatalmazza fel a választásokkor. Ha a választók többsége így döntött, azt tudomásul kell venni és el kell fogadni.
ma 15:45
 14/18 anonim ***** válasza:
6%
Agyadat döntik nyomorba. Mondjuk azt már nem, az már abban van…
ma 16:07
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
#13 Azért mert a te szervilis lelked így érzi ez nincs így :D
ma 16:15
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

"A gyermeket nem vállaló heteroszexuális fehérek döntik romba.Miattuk alakult ki demográfiai válság."

Jól értem, a fehér keresztény heteroszexuális férfiak a következő patás ördög? Érdekes hozzáállás, főleg az elmúlt évek fényében.

ma 17:11
 17/18 anonim ***** válasza:

A gyerekek az eddigi kedvezmények nélkül is megvannak már nálunk.

Mit szeretnél, mit csináljunk velük?

ma 17:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Én sem gondolom, hogy a gyerekeseket kellene hibáztatni. Gyermektelenként mondom, hogy felőlem annyi kedvezményt adhatnának a gyerekeseknek, amennyit akarnak, ha ezt közben nem úgy tennék, hogy folyamatosan belerúgnak abba, akinek nincs gyermeke és nem döntenek az Orbán által gyűlölt gyermektelenként romokba. Ha egyébként meg lehetne élni egyedül egy fizetésből, akkor felőlem a többit szetoszthatnak a gyerekesek támogatására. De jelenleg sajnos nem ez a helyzet. Így nyilván zavar, hogy ennek az adómentességnek is valószínűleg a gyermektelenek fogják megfizetni az árát. De ezért nem őket, hanem "drága vezetőinket" szidom, akiknek a szemében én már huszadrangu állampolgár sem vagyok.
ma 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!