Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A vezérkari főnökkel példát...

A vezérkari főnökkel példát statuált a Fidesz, ha kussolsz és jó elvtárs maradsz lakhatsz az általunk épített 1 milliárdos luxusvillában, ha ki mersz állni és felszólalni a korrupció és alkalmatlan kormány ellen úgy jársz mint a tábornok úr?

Figyelt kérdés

Úgy gondolom vannak akiket el lehet hallgattatni a Fidesz közeli táborból egy ilyen propaganda kampánnyal. Ami a választások előtt igen fontos Orbánéknak.

Eddig miért nem zavarta a Fideszt hogy saját kinevezett és leváltott vezérkari főnök katonájuk milyen általuk építtetett villában éldegél?

tegnap 13:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
42%

Amikor katona voltam engem nem kérdeztek meg akarom-e az előírt oltást vagy nem. (akkor még nem volt covid)

Azt sem tudtuk hogy pontosan milyen betegségek ellen oltanak.

Elfogadtuk hogy szükséges. Senki sem kérdezett senki sem reklamált.

tegnap 14:36
 12/15 T. Feri ***** válasza:
53%
Így leleplezi le magát a NER tolvaj rendszere. Nem veszik észre, hogy a saját eljárásukat bírálják.
tegnap 14:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Jól mondja az előttem szóló megkaptuk a ló szérumnak nevezett oltást és kész nemlehetett tudni pontosan hogy mik voltak benne de tiltakozni se lehetett, elfogadtuk hogy ez kötelező és kész.
tegnap 14:39
 14/15 anonim ***** válasza:
tegnap 16:29
 15/15 anonim ***** válasza:

Na itt a lényeg!

[link]

tegnap 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!