Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter tényleg öngyilkos...

Magyar Péter tényleg öngyilkosságot színlelt a gyerekei és felesége előtt, kihívatta a mentőket, majd megszökött a hátsó ablakon vagy ajtón át?

Figyelt kérdés

Többször olvastam már ezt korábban, de most ismét szembejött velem (bocsi ha valaki hozzászólásából ídéztem) megint ez többször. Utána kerestem és tényleg...

rendősrési ügy lett belőle, mentősök vagy a rendőrök nyílvánosságra hozták a jegyzőkönyvet.

( a neten is rajta van, fotóval, szóval nem én találom ki)

Hogyhogy én erről eddig nem tudtam semmit...?

tegnap 15:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
65%
Ez igy volt ahogy mondod, pontosan szóról szóra. Pár dolgot átjavithatott a propaganda, de azzal ne törödj.
tegnap 16:31
 12/18 anonim ***** válasza:

"Hogyhogy én erről eddig nem tudtam semmit...?"

Mert amikor "többször" olvastál róla korábban hirtelen emlékezetkiesésed is támadt, hogy ezzel a kérdéssel zárod a kérdésedet? :D :D

tegnap 17:10
 13/18 A kérdező kommentje:

Mostanában olvastam többször, ezen a héten. Nem a múltban. Többnyire ellenzéki médiát olvasok, hallgatok, ott erről valahogy nem nagyon szóltak a hírek. Igen, Judit az interjúban említett ehhez hasonlót, de azt sem hallgattam végig, valójában legyintettem mindenre.

Most néztem utána, keresve hogy ez álhír vagy mi a franc.

Hát nem álhír (sajnos)

tegnap 17:14
 14/18 A kérdező kommentje:
volt párom követett el öngyilkosságot. Ez nem játék. A színlelés sem.
tegnap 17:15
 15/18 anonim ***** válasza:

Ez ugyan olyan mendemonda, mint hogy Orbán Viktort rendszeresen Gráci elmegyogyintézetben ápolják. Lehet hogy mindkettő igaz, lehet hogy egyik se.

Mondjuk mostanában Orbán Trumpon is tultéve, akkora állatságokat mond, hogy nem zárható ki, tényleg van valamilyen pszihiátriai problémája.

tegnap 17:22
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

"Judit az interjúban említett ehhez hasonlót"

Nem ehhez hasonlót, hanem ezt, hogy egy vitájuk alkalmával Magyar Péter elvileg megjátszotta a rosszullétet és azt mondta, hogy beszedett egy tábla gyógyszert.

Csakhogy ahogy Judit ezt mesélte azt mondta, hogy ő hívta a mentőket, miközben a jegyzőkönyvön MP van bejelentőként feltüntetve.

Sokkal többet erről nem tudni, mert azon kívül, hogy a fideszes, megromlott visznyú exfelesége próbálja rossz színben feltüntetni a volt férjét és ezért mindenfélét kitereget, olykor ellentmondásokba keveredve, több információnk nincs.

"mentősök vagy a rendőrök nyílvánosságra hozták a jegyzőkönyvet."

Nem hozták nyilvánosságra, hanem kiszivárogtatták. MP-ről már a rendőrség is szivárogtatott, ahogy családtagjai ellátásáról egyéb közegészségügyis szervek is. Természetesen sosem tudni, hogy ki szivárogtatott, de alapvetően ez a helyzet, nem az, hogy bárki is legálisan nyilvánosságra hozott volna valamit.

tegnap 17:27
 17/18 anonim ***** válasza:

Bizony, sőt olyan is volt, hogy Judit asszonyt és a gyerekeket kimenekítő rendőrautót üldözte Budán, szűk utcákon 80-100 km es sebességgel.

Konkrétan attól a rendőrtől tudom, akiket 20 percig üldözött, mint egy elmebeteg.

tegnap 18:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem krumplizabálással voltál elfoglalva (vagy narancs), azért nem emlékszel...
ma 14:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!