Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az igaz, hogy Feri bácsi...

Az igaz, hogy Feri bácsi jóvoltából van meg a ⅔ vagy ez is csak mese habbal?

Figyelt kérdés

tegnap 14:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
24%

10, nagyon szivesen válaszolok a kérdésedre.

Én személy szerint, semmiféle változást sem látok Magyar Péterben Orbán Viktorhoz képest.

Tök ugyanazt a rendszert kinálja, tök ugyanúgy szidja az ellenzéket és a sajtót és tök ugyanazokkal az emberekkel akarja körbevenni magát, mint 0rbán.

Változást akarok, de nem lesz. Magyar Péterrel, személy szerint, biztos vagyok benne, hogy nem lesz változás.

tegnap 16:21
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
10, és még annyi, hogy személy szerint nem gondolom, hogy Gyurcsány Ferencnek lenne egy csepp esélye is kormányra kerülni, azt meg végképp, hogy ő lenne a megoldás, de azt az ő nevében is kikérem magamnak, hogy őt tegyék meg bűnbakká a NER bűneiért. Azért 0rbán Viktor felel.
tegnap 16:24
 13/16 anonim ***** válasza:
12 de miért szavazol megint olyan pártra ami nem éri el az 5%-ot se?
tegnap 16:33
 14/16 anonim ***** válasza:
13, az oka az, amit leirtam a 9es válaszom legvégén, ha elolvasod a 9es válaszom, megtudod, hogy miért szavazok egy olyan pártra, ami nem éri el az 5%-ot sem.
tegnap 16:35
 15/16 anonim ***** válasza:
66%

11: MP-vel is lenne változás, mert az biztos, hogy az Orbán-féle polipot vissza lehetne bontani egy kicsit. Már az változás lenne, hogy egy jobban kiegyensúlyozott állapot lenne, nem egyetlen hatalmi polipszervezet uralná le az egész országot.

Ehhez képest az alternatíva, hogy maradjon Orbán, és továbbra is egyedül uraljon le mindent, rosszabb.

tegnap 16:45
 16/16 anonim ***** válasza:
15, kiugrott NEResekkel, olyanokkal, akik éveket töltöttek el a rendszerben és nem volt bajuk azzal, amit 0rbán csinál? köszi, nekem nem.
tegnap 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!