Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Probléma, hogy én már nem...

Probléma, hogy én már nem követem a közéletet, csak leszavazok a Tiszára és ennyi?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 23:06
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
20%
20# És akkor mi alapján szavaz? Melyiknek pártnak szimpatikusabb a neve, logója?
tegnap 01:08
 22/39 anonim ***** válasza:
71%

19: Szerintem ez nem annyira bonyolult. Annyiban követem az eseményeket, hogy részt tudjak venni a fidesz megbuktatásában, más nem érdekel. MP-re fogok szavazni, de amugy nem foglalkozom vele, nem hallgatom, nem olvasom, a nevén kivül semmit se tudok rólla. Mert nem érdekel, és nem hiszek abban hogy bármi is változhatna ebben a nyomorék szar országban.

Legfeljebb még röhögni szoktam azon, az erőlködésen, hogy számomra meg mások számára, leakarják járatni MP-t, miközben engem ABSZOLUT NEM ÉRDEKEL Magyar Péter személyisége, viselkedése, politikája, az életének semmilyen aspektusa se.

Csak egy ESZKÖZ a fidesz megbuktatására.

tegnap 01:24
 23/39 anonim ***** válasza:
15%
22# Felőlem aztán.. Csak nem értem, minek kell kérdést kiírni erről. Ez a kérdés kicsit olyan, mint a székrekedéses ló esete, hogy annyit erőlködik, hogy befosik végül.
tegnap 01:27
 24/39 A kérdező kommentje:
Így van, már egyáltalán nem olvasok közéleti híreket szándékosan… a pénisz vakarós történetig képben vagyok, az volt nálam az utolsó pont. Gondolom érthető…
tegnap 03:43
 25/39 A kérdező kommentje:
Kérdést azért tettem fel, mert érdekel mások is hasonlóan gondolkodnak-e erről.
tegnap 03:45
 26/39 anonim ***** válasza:

Jól teszed én már 94-óta nem járok el szavazni.

Kívontam magam a politikából.

50 fős kis faluban élek, őstermelő vagyok,magam gazdálkodom,mit foglalkozzak én pesti úri fiúk huncutságával?

tegnap 06:48
 27/39 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem követed a közéletet, akkor megértem, hogy a Tiszára szavazol. Azt viszont nem, hogy tájékozatlanul miért szavazol.
tegnap 08:23
 28/39 anonim ***** válasza:
20%
27# Na igen.. Akkor pont annyit is ér a szavazata, mint a tanulatlan, fogatlan Marika nénié.
tegnap 11:04
 29/39 A kérdező kommentje:

#27 majd újra tájékozódom ha lesz miből választani… most más lehetőségem nincs vagy a fidesz vagy a tisza. Fideszről elég tájékozott vagyok, rosszabb opció nem lehet náluk. Nincs veszteni valónk, ha nem rájuk szavazunk.

Most mi értelme olvasnom a kormány vagy a tisza mocskolódását? Azt se tudni mi igaz, mi nem. Teljesen lényegtelen.

tegnap 15:57
 30/39 anonim ***** válasza:
0%
De egy kérdést kiírtál róla. Istenem... 🤦🤦
tegnap 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!