Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az, hogy a kormány mostmár...

Az, hogy a kormány mostmár nyilvánosan is megenged magának ilyeneket, ez azt jelenti, hogy, ha tényleg kialakulna egy új világrend, akkor tudatosan készül rá, hogy blokkot váltunk?

Figyelt kérdés

[link]

Eddig, ezt csak a legmélyebb bugyrokban engedték -pl itt-, de nyilvános lapban, ennyire dúrván nem tolták a ruszki propagandát.

tegnapelőtt 14:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

1. Hitler sem vett részt a háborúban, csak ő irányította az országot, ami megtámadott sok másikat.

2. Az ukránok a hazájukat védik. Tudod volt nekik egy országhatáruk, amit a Budapesti Egyezményben szavatoltak, cserébe az atomfegyverről való lemondásért.

Hogy ki az agresszor, az korábban a Fidesz számára sem volt kétséges, csak azóta átprogramozták a választóikat, mint az 1984-ben.

"A Fidesz külügyi kabinetvezetője azt mondta, hogy levelében Orbán Viktor arra is utalt, hogy Grúziát és Ukrajnát minél előbb fel kellene venni NATO tagjai közé. Mint mondta, ugyanaz az orosz kampány indult el most Ukrajna tekintetében, mint a konfliktus előtt Grúziával szemben, így nem lehet kizárni, hogy Oroszország hasonló eszközöket alkalmaz a Krím-félszigettel és a Donyecki-medencével kapcsolatban, mint Dél-Oszétia és Abházia ügyében. [..] A Fidesz felkéri Gyurcsány Ferencet és kormányát, hogy vizsgálja felül különutas Oroszország-politikáját, mert a magyar kormány nem akadályozhatja tovább az EU és NATO egységes fellépését. [..] Orbán Viktor múlt csütörtökön rádió-és tévényilatkozatot adott, amelyben elítélte Oroszország „nyers erőpolitikáját” Ukrajnával szemben. Az orosz nagykövet, Igor Szavolszkij a pártelnök nyilatkozatára reagálva azt mondta, Orbán valótlanságot állít, és egyrészt nyugodtan, másrészt enyhe undorral fogadja szavait. "

(Forrás: [link] )

"A Kereszténydemokrata Néppárt szerint Oroszországnak joga, sőt kötelessége, hogy védje a határain kívül élő orosz népességet. Ez azonban nem szolgálhat nagyhatalmi érdekeket és nem irányulhat más államok területi épsége és szuverenitása ellen. [...] Az orosz fenyegetés ugyan komolyan nem vehető, de szó nélkül sem hagyható. Helyes volna, ha a Kínában tartózkodó miniszterelnök nemcsak párttársainak üzengetne saját politikai jövőjéről, hanem – az Európai Unió egyik tagállamának miniszterelnökéhez méltó módon – egyértelműen elítélné az agresszív orosz lépéseket."

(Forrás: [link] )

tegnapelőtt 15:38
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
A haza védés nevében agresszorként TÁMADJÁK az orosz katonákat. Ebben a folyamatban mindkét fel elkövető, egyik se áldozat.
tegnapelőtt 15:52
 13/18 A kérdező kommentje:

Nekem ez annyira fura, hogy ennyire direktbe provokálják már az európai normákat.

Egyre inkább van egy olyan érzésem, hogy az évtized végére már nem leszünk sem EU sem NATO tagok és visszamegyünk a ruszki blokkba.

tegnapelőtt 16:52
 14/18 anonim ***** válasza:

Na hát ez mind nem a dagadton múlik, hanem rajtad, rajtam, rajtunk.

tegnapelőtt 17:06
 15/18 A kérdező kommentje:

Nem gondolom azt, hogy bármiféle beleszólásom lenne az ország sorsába. Eddig sem volt, hiába mentem szavazni, semmit sem ért.

Ha úgy dönt, egyik nap hoz egy rendeletet, másnap megszavazza a parlament, aztán usgyi Moszkva.

tegnapelőtt 17:24
 16/18 anonim ***** válasza:

Amikor egy ország igazán nagy bajban volt soha nem egy választás vitte vissza a jó útra.

A hosszú éveken át tartó apátiának az árát sajnos lehet, hogy fegyverrel kell megfizetnünk.

tegnapelőtt 17:36
 17/18 anonim ***** válasza:
10. Putyin nem vesz részt a háborúban csak éppen miatta van, miatta halt meg több ezer ember mindkét oldalon.
tegnapelőtt 17:39
 18/18 A kérdező kommentje:

16, nagyon nem vagyok a fegyverek hive, semmiféle szempontból, de azzal egyet értek, hogy szerintem is túl van már a mai kormány azon a ponton, hogy leváltható lenne. Nem túl megnyugtató az, ami a világban történik és mégkevésbé az, ami Magyarországon.

Nem tudom, hogy mi lesz ennek az országnak a sorsa, de, semmi jóra sem számitok, arra, hogy politikai változás lenne, meg főleg.

tegnapelőtt 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!