Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Utcára mennél a Telexért és...

Utcára mennél a Telexért és 444-ért?

Figyelt kérdés
Ha a szuverenitás védelmi ÁVH megpróbálná betiltani őket tüntetnél?
tegnap 14:02
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
22 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Valszeg ha betiltanák az ellenzéki hangokat az már több emberből váltana ki felháborodást, mint bármilyen másik ügy.
tegnap 14:05
 2/12 A kérdező kommentje:

A próféta szóljon bellőled!

tegnap 14:07
 3/12 anonim ***** válasza:
27%
Én azért mennék utcára, hogy tiltsák be őket.
tegnap 14:09
 4/12 anonim ***** válasza:
60%

Nem, mert nem hiszem, hogy egy tüntetéstől bármi is megváltozna.

Attól változik meg, ha a szavazófülkében másra szavazunk.

Ha pedig a magyar lakosságnak ez a rendszer kell, ami egyrészt diktatórikus, másrészt gazdasági csődbe viszi az országot, harmadrészt tönkre teszi az oktatást, az eü-t és a vasúti közlekedést, akkor legyen ez. Én már itt fogok megöregedni, de a gyerekeimnek tanácsolom, hogy menjenek el innen.

tegnap 14:09
 5/12 A kérdező kommentje:

Ez is egy döntés.

Én azért megszerettem ezt az országot, kár lenne veszni hagyni.

tegnap 14:11
 6/12 anonim ***** válasza:
23%
Ha a szomszédomnak Ferrarija, lenne ha......
tegnap 14:13
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
Az ország sok szempontból szép lenne, csak a benne élőket kéne normális emberekre cserélni. :-)))
tegnap 14:16
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Kádár népe, látjuk itt a GYKn is hogy ez a mentalitás, ticcsukbe, listázzunk, jelentgessük a szomszédot, legyen árstoppos farhát és olcsó sör, rohadjank meg a fiatalok, ha nem teccik nekik akkó ki lehet menni hazaáruló!!4!

Ilyen rezsimre van igény.

tegnap 14:30
 9/12 anonim ***** válasza:

Amíg nyíltan nincs cenzúra, nem lehet betiltani őket. Ahogy az internettóból átment mindenki az indexhez, majd az indextől a telexhez, úgyanúgy csinálhat a csapat egy másik lapot és azt fogjuk olvasni.

Nem tüntetni kell, hanem előfizetni (az új lapra, adott esetben)

tegnap 15:46
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
3) Mondj egy ész érvet arra, miért jó, ha nincs meg a médiában a pluralizmus és csak egyfajta álláspontot lehet hallani? A TV-ben, vidéki napilapokban alapból fideszes túlsúly van. Vagy te egyetértesz azzal, hogy legyen full diktatúra itthon?
tegnap 16:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!