Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért Fideszes az aki nem...

Miért Fideszes az aki nem nyer semmit ebből rendszerből?

Figyelt kérdés

Nekem nemzeti dohányboltom van, de csak azért mert fideszes politikus ismerősöm van és osszemutyiztuk.

Akik nem nyernek semmit azok miért szavaznak a Fideszre? Magas adók, magas árak, alacsony átlagbér stb.

tegnapelőtt 13:34
1 2
 11/20 árokpart ***** válasza:
86%
10-es Nem a templomépítás számít hanem ahogyan viselkednek. Egy keresztény kormány nem engedné, hogy olyan magasak legyenek az árak, hogy az emberek már lassan nem tudnak élelmet venni maguknak, meg azt sem hagyná, hogy emberek fagyjanak meg a lakásukban.
tegnapelőtt 14:41
 12/20 anonim ***** válasza:
36%
Nincs már fideszes szavazó. 2014 óta ruszki technikával nyeri a választásokat.
tegnapelőtt 15:06
 13/20 anonim ***** válasza:
34%

Nem tudom, tudod-e, de nem a kormány emelte meg az árakat, hanem a kereskedők. Vagy kommunizmust akarsz, ahol mindent az állam szabályoz és nincs szabadság? Költözz Észak-Koreába.

Magyarország a világ felső 10%-hoz tartozik jólét tekintetében. A világ 90%-a rosszabbul él, mint a magyarok. De rinyálni mindig lehet.

tegnapelőtt 15:59
 14/20 árokpart ***** válasza:
78%
13-as Érdekes, hogy a körülöttünk lévő szinte mindegyik országban minden olcsóbb. Akkor ezekben az országokban is kommunizmus lenne? Édes Istenem!
tegnapelőtt 21:52
 15/20 anonim ***** válasza:
88%

13 - "nem a kormány emelte meg az árakat, hanem a kereskedők."

Lófingot!!!

A kereskedők emelték az ÁFA-t 27%-ra?

A kereskedők tették még erre a 3,4%-os plusz adót?

Romániában miért nem emelték a kereskedők a maximális ÁFA-t 19%-tól magasabbra?!

Te családilag vagy sötét, vagy csak te sikerültél ennyire félre a családban?

tegnapelőtt 22:14
 16/20 anonim ***** válasza:
78%

8 - "Orbán volt az egyetlen, aki Európában a háborús pszichózisnak megállt parancsolt."

Orbán a legelutasítottabb, a legjelentéktelenebb figura az egész Európában!

Gyáva hazug tolvaj!

Rajtad kívül senki nem nézi semmibe sem!

tegnapelőtt 22:17
 17/20 anonim ***** válasza:

“Orbán a legelutasítottabb, a legjelentéktelenebb figura az egész Európában!

Gyáva hazug tolvaj!

Rajtad kívül senki nem nézi semmibe sem!“

Európában lehet. A világpolitikában azonban nem. Ő az amerikai elnök legközelebbi szövetségese.

tegnap 06:33
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem olcsóbb, ez csak a szokásos minden szarizmus tőled. Láttam egy csomó árösszehasonlító videót mindegyik környező országgal, és valami olcsóbb, valami drágább Összességében ugyanolyanok az árak. De ha olyan jó máshol, akkor miért nem költözöl?

tegnap 09:46
 19/20 árokpart ***** válasza:
16-as Olaszország sokkal olcsóbb pláne a nápolyi-sorrentoi régió tudom , mert élőben megtapasztaltam tavaly ősszel.
tegnap 13:14
 20/20 árokpart ***** válasza:
18-asnak szólt bocsánat.
tegnap 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!