Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Várhatóan hány százalékot...

D-Mano kérdése:

Várhatóan hány százalékot szerez a MI HAZÁNK a 2026-os választáson?

Figyelt kérdés

Indoklásokat is várok a kommentszekcióban.

A Jobbikkal kapcsolatos hasonló kérdésem itt található:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..

tegnapelőtt 08:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
62%
Sok válaszoló elfogult. Most attól, hogy nektek nem fog ez tetszeni, attól még be fognak jutni a parlamentbe, ez van.
tegnapelőtt 09:02
 12/25 anonim ***** válasza:
28%
-5%
tegnapelőtt 09:06
 13/25 A kérdező kommentje:

1-es,

nemcsak 50% fölött van azon a skálán, de 5% alatt is ott van. Nem értem a problémád.

tegnapelőtt 09:20
 14/25 A kérdező kommentje:

4-es,

Mi értelme? Egyrészt kíváncsi vagyok rá. S ez már elég indok a kérdésre. Másrészt érdekes lesz összehasonlítani, hogy a gyakori politikai rovat követői hogy látják bő 1 évvel a választások előtt az esélyeket ebben a közvéleménykutatásokon lovagló, esélylatogató politikai térben.

tegnapelőtt 09:29
 15/25 A kérdező kommentje:

Akik ilyen képtelen válaszokat írnak, hogy 0% meg -5%, azok mit éreznek?

A vágyott és a várható eredmény az két külön dolog. Én most nem a vágyott, hanem a válaszolók szerint várható eredményre kérdeztem rá.

Én is arra vágyom, hogy a Mi Hazánkon kívül, minden jelenleg parlamenti párt 5% alatti eredménnyel zárjon. De egészen muris lenne a Fideszre vagy a Tiszára beírni, hogy küszöbb alatti eredményre lehet tőlük számítani.

tegnapelőtt 09:35
 16/25 anonim ***** válasza:
42%
Nem erőlködj, Mr 0,00005%
tegnapelőtt 09:37
 17/25 anonim ***** válasza:
31%

Be is jelöltem de úgy gondolom 5-8% között valahol. Esetleg picit több de 10%-nál nem magasabb.

Én speciel ki nem állhatom őket, mert nagyon sok embert konteós körökbe lökött ahol gyártják a legképtelenebb f*szságokat.

Amellett nemzetinek hazudja magát de feudál-kommunista. Arról nem is beszélve, hogy a pártvezetés tolja a fidesz szekerét, még akkor is, ha a híveik valójában ki nem állhatják a fideszt.

Véleményem szerint ennek a pártnak, ebben a formában nincs keresnivalója a parlamentben. Lehet nemzeti érdekeket képviselni de normális módon.

Persze ez igaz sok más pártra is.

Üdv, a pártfüggetlen.

tegnapelőtt 10:16
 18/25 anonim ***** válasza:
41%
5% fölött valamivel, de 0 lenne kívánatos. A legtöbb neonácit, neofasisztát most a fidesz szívja föl.
tegnapelőtt 10:55
 19/25 anonim ***** válasza:
48%
#17 Kedves "pártfüggetlen" Tisza-DK-propagandista, még mindig nem tudod megmondani, hogy mitől feudál-kommunista a Mi Hazánk?
tegnapelőtt 11:13
 20/25 anonim ***** válasza:
35%

#19: többször leírtam más kérdések alatt. Keresd meg, ennyire ne légy lusta, ha foglalkoztat a téma.

Tudom, az IQ szinted korlátoz de remélem ha többször kihangsúlyozom, hogy semmi közöm, sem szimpátiám nincs egyik párt felé sem akkor talán előbb-utóbb eljut majd a tudatodig. Gazdáidnak egészen jól sikerült idomítaniuk a mantrázás befogadására, hátha ezt is sikerül majd felfognod.

Üdv, a pártfüggetlen

tegnapelőtt 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!