Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a fideszeseknek bajuk van...

Ha a fideszeseknek bajuk van az "út a börtönbe" programmal, akkor mit zagyváltak össze Gyurcsány elszámoltatásáról annak idején?

Figyelt kérdés

Ők is nagyon fenyegetőztek a börtönnel, más kérdés persze, hogy jobbnak látták mummust kreálni a politikai halott Böszméből és rettegtetni vele a birkanyájat (meg is szolgálta a bizalmat 4 kétharmaddal).

Vagy ha ők számoltatnak el az jó elszámoltatás, ha meg őket, akkor az rossz?

febr. 18. 15:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#10 Most sem mentenek fel semmilyen pedofilokat.
febr. 19. 14:04
 12/15 A kérdező kommentje:

#10 Akkor ez mi volt, apa?

[link]

Adjál nekem is, mit szívsz?

febr. 19. 14:09
 13/15 anonim ***** válasza:
#12 Te durvàn beteg ember vagy. Csak, hogy tudd: A Parlamentben alakult egy "Szivárványos Magyarországèrt LMBTQP támogató csoport, tele MSZP,Momentum,DK,Párbeszèd kèpviselökkel.
febr. 19. 17:17
 14/15 A kérdező kommentje:

#13 Tehát én vagyok a beteg ember, aki felemlegeti, hogy talán nem kéne pedofilokat mosdatni? Szerintem inkább te vagy a beteg, ha neked ez az értékrended.

A felsorolt pártok egyébként nem a pedofíliát támogatták, hanem a melegeket, a Fidesz viszont simogatja a pedókat.

febr. 20. 10:21
 15/15 anonim ***** válasza:
60%
Az a bajuk, hogy a nagyvezír osztagja nehogy már ilyen kellemetlen helyzetekbe kerüljön, hisz Lölő biztos teljesen önerőből lett becsődölt üzletek után ezer milliárdos. Szerintem nagyobb az esély arra, hogy 10 aszteroida találja el Taktaharkányi Józsi bácsi faviskójának a tetőszerkezetét 3 alakalommal, mint Lölő gazdagodása önerőből :D
febr. 20. 10:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!