Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az embereknek miért nincs...

The_real_Marxist kérdése:

Az embereknek miért nincs esze és szavaznak le a Mi Hazánkra?

Figyelt kérdés
A Mi Hazánk, egy igazi nemzet párti, munkás párti, nacionalista magyar párt. Rengeteg dolgot tettek már a hazáért és a kormány ellen a végrehajtó maffiát is ők tárták fel. Gazdaság politikája nekem sem jön be, de a jelenlegi esélyes pártok közül ők a legnormálisabbak. Világosan megmutatták azt is, hogy Brüsszel miért veszélyesebb, mint Oroszország. Kiderült, hogy valójában Brüsszel irányít mindent a háttérből, és ott döntik el, mi történjen a világban és ők az átlag embernek most nem akarnak jót. Az is látszik, hogy Oroszország nem támadta volna meg Ukrajnát, ha Ukrajna és a nyugati hatalmak nem provokálják ki a háborút. És a Mi Hazánk még eddig nem is állt ki az Oroszok mellett úgy mint a Fidesz. Csak a Brüsszeli vezetőséget támadják. A nyugat kihasználta azt, hogy eddig mindig a kelet volt a rossz és most ők váltak ugyanazzá ami ellen küzdöttek. Na meg most nem azért de a magyar rendőrség a Fidesz alatt jó munkát végez, meg ha esetleg megválasztják a liberális Tiszát akkor alattuk jó munkát fognak végezni? Hajlandó lesz majd Petike olyan kijelentést tenni, hogy csak azoknak a romáknak emelik meg a csualádipotlékát duplára aki nem bűnöz, nem jelent fenyegetést, nem verekszik meg elfogja majd nekik mondani azt, hogy azért emelik meg, hogy kevesebb gyerek is elég legyen ahhoz, hogy meg éljenek és ne bűnözőnek. Mert így tényleg csak annyi lesz a vége, hogy csak még jobban elszaporodnak és nem fognak integrálódni úgy ahogyan azt már a Kádár kormány vége felé vagy a korai MSZP kormányok alatt már megtette jópár roma pedig és akkor mindegy lesz, hogy kit engedünk be meg kit nem. De a Fidesz mindent tönkre tett, a rendszerváltás óta messze a Fidesz a legrosszabb, még az MDF is jobb volt legalább ők a jobboldali demokrata embereknek adtak valamit 4 év kormányzásuk alatt. A Fidesz meg már 98-2002 között is korruptabb volt mint ők. Na meg persze a Kádár rendszerben amúgy is minden sokkal jobb volt. Mert az emberek nem követhettek el csak bármit mert REND volt és egyenlőség is ráadásul! Azokat vetem csak meg igazán akik CSAK azért képesek nem rájuk szavazni mert elhiszik, hogy a Fidesznek dolgoznak és ezért át szavaznak akár a Fideszhez, akár más ellenzéki párthoz, aki feltud hozni ezen kívül más VALÓS indokot azt meghallgatom. Akkor régen a Jobbikot miért nem tekintetétek Orbán fiók pártjának amikor ők is Jobbikosok voltak?

febr. 17. 18:55
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
62%
A nemzeti szocializmus egy betegség, amit már 1945-ben véglegesen le kellett volna győznünk.
febr. 17. 23:23
 22/34 anonim ***** válasza:
78%

"a sorkatonaság megtanította őket"

Mire, arra hogy vedeljenek meg hogy lopjanak szét mindent?

febr. 18. 06:13
 23/34 anonim ***** válasza:
58%

Akinek esze van, az nem szavaz a Mi Hazánkra!

Orbántól csak ők a rosszabb választás.

febr. 18. 09:20
 24/34 Dongaben ***** válasza:
65%

Akinek van némi sütnivalója, az tájékozódik, információt gyűjt, mielőtt választana. Nehéz úgy az MHM-et pozitívan látni, ha mindenhol azt hallod: " A FIDESZ szatelit-pártja...". A Parlamenti felszólalásokat, és a YouTube-on látható saját kis videókat nem nagyon nézik azok, akik a FaceBook-on élnek. ( És, valljuk be: A nagy többség ilyen. A FB-ról konkrétan törölték Toroczkai Lászlót, és még azt is, aki a nevét említette... Mi ez, ha nem a közvélemény befolyásolása?

Én mindig is szélsőjobbos voltam, és a kezdetektől FIDESZ ellenes, mikor még közelében sem voltak a hatalomnak. A FIDESZ 2010-2014-es kormányzásának első fele viszont "kellemes csalódás" volt nekem is. Már-már azt hittem, hogy tévedtem, de 2013-ban már kimutatták a valódi arcukat. Távozniuk KELL Magyarország vezetéséből!

Magyar Péter pedig ugyanazt a lopást folytatná, ha hatalomra kerülne, mint Orbán Viktor, és társai. Annyi "extrával", hogy még alázatosan kiszolgálná az EU jelenlegi vezetésének idiótáit is.

Most kétszeres erővel kell dolgoznunk a Mi Hazánk Mozgalomban, és sokkal több embert elérni személyesen is a médiák kihasználása nélkül! Mivel nem kapunk szinte semmi támogatást. A Csurka István vezette MIÉP lett volna a legjobb Magyarországnak a "gengszterváltáskor". Nem itt tartanánk...

Nem értek mindennel egyet, amit az MHM képvisel, de ők állnak legközelebb ahhoz, amit elképzeltem anno.

Most "rádobtak egy lapáttal", ami valószínűleg nagyon ritka:

[link]

Sok mindent mondanak a Mi Hazánk Mozgalomra. Én azt mondanám, hogy jelenleg az egyetlen párt, amelyik a "Valódi" Magyarországot képviseli.

febr. 18. 14:15
 25/34 A kérdező kommentje:
Én is hasonlóan látom, a nekem épp az nem tetszik bennük, hogy sok több szélsőjobbos programjuk van ami nekem nagyon nincs ínyemre. De van olyan is amivel tudok érvényesülni, de nem azért szavaznék rájuk, hanem azért mert jelenleg őket lehet a legkevésbé vicc pártnak nevezni. És abban is igazuk van, hogy az EU jelenlegi működése katasztrófa. Mert ez ami most van már rég nem demokrácia.
febr. 18. 15:13
 26/34 Dongaben ***** válasza:
74%

ma 15:13

Amit a FIDESZ "megfogott" az elmúlt 8 évben, az a vidéki, elszegényedett emberek. Elhitették velük, hogy mások tehetnek róla, hogy nem tarthatnak haszonállatot, vagy nem művelhetik a földjüket a hagyományos módon!

Az MHM a családi gazgaságok visszaállítását, és segítségét egyik elsődleges céljának tekinti.

Banyek! 1-2-szer már leírtam ide is, hogy a szülői ház kertjében, és ameddig a szem ellát: Méteres gaz van. Minden zöldség megteremne, ami kell, és a gyümölcsök egy része is. Dolgozni kell érte? Ez van!

Az okostelefon annyira nem okos, hogy elültesse a krumplit, vagy etesse a tyúkokat.

febr. 18. 15:56
 27/34 anonim ***** válasza:

Mert a proli az proli.

Színvak. Nem lát árnyalatokat. Csak 1 biten tud gondolkozni, és értelmezni.

Igen vagy nem. Velünk vagy ellenünk. Putyin vagy nem putyin. Mindig is egy lebutított, igénytelenségben tartott néptömeg volt, de ennek menten lehet eredményesen politizalni.

tegnapelőtt 15:52
 28/34 anonim ***** válasza:
48%

"Az MHM a családi gazdaságok visszaállítását, és segítségét egyik elsődleges céljának tekinti."

És most milyen akadályai vannak, hogy legyenek ilyenek? És ha én nem óhajtok ezzel foglalkozni, akkor is gazdálkodnom kell?

tegnapelőtt 15:57
 29/34 anonim ***** válasza:
Marci, mennyi az idő? ⏰
tegnapelőtt 20:27
 30/34 anonim ***** válasza:
39%

Véletlenül jól tetted fel a kérdést, bár nyilván nem ezt akartad kérdezni.

Nehéz megmondani, hogy az embereknek miért nincs eszük és szavaznak a Mi Hazánkra - de szerencsére kevés ilyen ember van.

Te, gondolom, azt akartad kérdezni, hogy miért nincs annyi eszük, hogy a mihasznákra szavazzanak - de végülis véletlenül jól kérdeztél (és igazoltad is).

Valóban nincs eszük azoknak, akik rájuk szavaznak, mint láthatjuk is...

tegnapelőtt 21:53
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!