Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki elmegy Megafonosnak, az...

Aki elmegy Megafonosnak, az nem fél hogy egyszer megverik?

Figyelt kérdés

Én nem merném bevállalni, max úgy hogy külföldről csinálom. Amennyire szeretik a fideszt, fenn áll az esélye hogy egyszer egy téglával fejbe verik vagy hasonló ezeket a megafonos emberkéket.

Nem mintha nem érdemelnék meg, de akkor is... Ebbe ők belegondoltak amikor elvállalták ezt, hogy a testi épségüket teszik kockára?

febr. 17. 18:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem is ettől tartanék, hanem attól, hogy miből lesz pénzem, ha a Fideszt leváltják egyszer. Mert ez nem egy olyan dolog lenne, amit lehagyhatok az önéletrajzomról, hiszen rámstigmázta az internet... Úgy meg tényleges, valós munkát találni, hát kemény lenne.
febr. 17. 18:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem nagyon mennek utcára
febr. 17. 18:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Szerintem ezek olyan pénzeket kapnak, hogy nem nagyon kell majd ilyenek miatt aggódni. Legalább is apró pénzért biztos nem vállalja be senki, hogy közgyűlölet tárgya legyen.
febr. 17. 18:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell félniük, mert ők eleve a legalja, proli réteget nyerik meg maguknak, értelmes ember meg nem fog erőszakot alkalmazni.

Eleve a Megafon uszítja az embereket, egyre nyíltabb formában. Ha bárkit támadás érne, abban a pillanatban el lenne engedve a póráz és fel lennének szólítva a Fideszesek az erőszakra a "béke" jegyében.

febr. 17. 19:43
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Kijárna nekik
febr. 17. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!