Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem lehet belátni, hogy...

Miért nem lehet belátni, hogy OV-nek ebben igaza van?

Figyelt kérdés

Gyűlölöm a NER-t, utálom, amit ebben az országban legális lopás jogcímen művelnek 15 éve. Utálom, hogy nem fejlődik az ország, és lassan Románia is lehagy bennünket.

De!

Miért nem tudja belátni mindenki, hogy az nem megoldás, hogy Ukrajnát a végsőkig támogatjuk? Miért nem tudja belátni mindenki, hogy az nem megoldás, hogy minden egyes migránst befogadunk?

febr. 17. 16:47
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Hát jó, akkor leírom.

Amióta fullba nyomatja az EU a menekültek beengedését és Ukrajna anyagi támogatását és/vagy az oroszok elleni szankciókat, azóta recesszió van náluk. Közben hetente hallunk híreket arról, hogy migráns ölt embereket, az ún. No Go-zónákról nem is beszélve. Ha így haladnak, polgárháború lesz Párizsban, Berlinben, Brüsszelben stb.

A NER belpolitikai teljesítményét persze nem kompenzálja az, hogy jól látják a világban zajló folyamatokat. És engem az bánt igazán, hogy OV úgy nyeri sorra a választásokat, hogy a külpolitikai helyzetjelentései, hintapolitikája remek, de közben ami itthon van, az magasról le van tojva.

febr. 17. 19:09
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Már megijedtem, hogy értelmes a kérdés, de ezek után csak megerősíteni tudom, a kérdező fullba tolja a propagandát.
febr. 17. 19:19
 13/18 A kérdező kommentje:
Inkább csak nem fekete-fehéren látom a világot? A szekértáborlogika nem erősségem, ezért tudom elismerni, ha igaza van annak, akivel egyébként sok más dologban nem értek egyet.
febr. 17. 19:28
 14/18 anonim ***** válasza:
Úgy látod a világot, ahogy akarod, én Berlinben egészen biztosan nem látok polgárháborús szituációt, sőt, igazából túl sok AfD támogatót sem.
febr. 17. 19:33
 15/18 anonim ***** válasza:
#13 Van egy rossz hírem: fekete-fehéren látod a világot.
febr. 17. 19:36
 16/18 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest, hogy nem fekete-fehérben látod a világot minden recessziót a háború és migránsok számlájára írsz miközben polgárháborúkat vizionálsz. A vicces az, hogy kaptál mindenre összetett, jól kifejtett választ, azokat valahogy nem sikerült befogadnod.
febr. 17. 19:40
 17/18 Sanyi2025 ***** válasza:

ma 19:09

Nincs recesszió az EU-ban 2015 óta. 2013-ban volt utoljára, illetve a koronavírus-járvány miatt volt egy visszaesés, de az speciális helyzet volt. Ellenben Magyarországnak sikerült 2023-ban is összehoznia egyet, és még nem jöttek ki a 2024-es adatok.

Tehát ezek alapján nem, nincs igaza Orbánnak.

febr. 17. 20:44
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan hogy még Adolf Hitlernek is volt olyan amiben igaza volt. De attól még az egy örült tömeggyilkos rezsim volt. Orbánnal ugyan ez a helyzet. Szart se számít hogy valamiben igaza van, amikor kegyetlen embertelen gyilkos rezsimet épített fel TÖMEGGYILKOSOKKAL például Putyinnal együttmöködve.
febr. 17. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!