Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz szavazókat valamilyen...

A fidesz szavazókat valamilyen módon pénzeli Orbán Viktor?

Figyelt kérdés
Vagy, hogy működik ez a rendszer?
febr. 17. 13:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem nagyon es igy is leszavaznak ra
febr. 17. 13:39
 2/6 anonim ***** válasza:
74%

A fidesz az már egy vallás,vagy inkább a pontosság kedvéért egy szekta.

Akik tűzön vízen át kitartanak mellette,azok pedig már hívők.

febr. 17. 13:40
 3/6 anonim ***** válasza:
8%

"Vagy, hogy működik ez a rendszer?"

Tudod van egy titkos, más pártok által nem nagyon ismert módszer: jól kell vezetni az országot, azt kell csinálni amiért megválasztották őket és nem az ellenkezőjét, ahogy azt kell képviselni amit az emberek is szeretnének.

Értem, hogy neked nehéz összehozni mert nem vagy hozzászokva a saját politikusaidtól, de Orbán ennyit tesz - jó miniszterelnöke az országnak és azt képviseli, azt csinálja amit mi szeretnénk.

Így működik ez a rendszer. Ő jó politikus, jó miniszterelnök, az országot a lehetőségek között eléggé jól vezetik, jobban mint a többi párt vezetné - ezért az emberek rájuk szavaznak és nem másokra.

febr. 17. 13:49
 4/6 anonim ***** válasza:
11%
Igen, alacsony SZJA-val, növekvő nyugdíjjakkal, növekvő bérekkel stb.
febr. 17. 13:57
 5/6 anonim ***** válasza:
59%

"jól kell vezetni az országot, azt kell csinálni amiért megválasztották őket és nem az ellenkezőjét, ahogy azt kell képviselni amit az emberek is szeretnének."

Ilyen nálunk utoljára több mint száz évvel ezelőtt volt

febr. 17. 14:19
 6/6 anonim ***** válasza:
76%

#2 mesélj nekem az Orbán féle jó országvezetésről. Kettőt rögtön kiemelnék, ahol dolgozom: egészségügy, a nejem pedig az oktatásban dolgozik. És mesélj légyszíves arról is, hogyan lesz egy senkiből milliárdos, szállói, játéktermei, szállodái. Tiborcz-ra gondolok, akiknél nagyon szépen ecsetelték, mennyi mindent harácsoltak össze 15 év alatt. (Ezek csak bevallott ingatlanok, amiket kér tagadni, hogy kamu).

Én is értem, hogy nehéz neked összehozni ezeket a csöpp eszeddel, de azért próbáld meg.

febr. 17. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!