Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz programja mi 2026-ra?

A Fidesz programja mi 2026-ra?

Figyelt kérdés

Mindenki a Tisza programot hiányolja, hiába sorolt fel 52 pontot Magyar Péter legutóbb.

De akkor kíváncsi lennék, hogy a Fidesznek mik a programpontjai azon túl, hogy Sorosmingráns, mert ezeket ismerjük.

febr. 17. 09:01
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Megúszni a börtönt.
febr. 17. 10:52
 22/31 anonim ***** válasza:
12%

Sajnos rám már nincs hatással a Náci kártya felmutatása. Annyira hiteltelen, és ezredleges ezen vitatkozni...Mintha azon vitatkoznánk, hogy szereti-e a virágot Toroczkai vagy sem. Miközben egyre szarabbul élünk. Engem nem érdekelnek a részletkérdések. Van egy jó programja, vagy egy jó szakember gárdája, van embere minden olyan pozícióra amit be kell tölteni egy kormánypártnak. Velük el lehet indulni a cél leváltani a Fideszt. Aztán ha nem tetszik a Mi Hazánk, őket már sokkal könnyebb lesz leváltani. De Magyar Péter abszolút alkalmatlan és napraforgó természete miatt megbízhatatlan.

febr. 17. 11:04
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha az MHM lenne kormányon, mi lesz az uniós támogatásokkal, honnan kapna az állam pénzt?

Az MHM populista, szélső-jobboldali radikális, Euroszkeptikus párt

febr. 17. 11:10
 24/31 anonim ***** válasza:
40%

Nem értem a felvetést...miért ne érkezne uniós támogatás?

A populista az kimondottan jó, most erre van szükség.

A populista párt olyan politikai párt, amely a „nép” érdekeit állítja szembe az „elit” vagy a „hatalmon lévők” érdekeivel.

Most erre van szükség, a nép hangjára!

Amúgy Trumpra is polpulista matrica van, ami igazából semmi konkrétumot nem jelent, de a lényeg ha ez a "populista" itányzatba megy a világ, akkor olyan párt kell, mert valóban nem lesznek uniós támogatások.

A szélső-jobboldali radikális egy olyan matrica aminek semmi jelnetősége, ahogy ma már annak sincs hogy jobb vagy baloldali vagy liberális.

Ezek csak skatulya szavak, amivel támadni lehet. Az tény, hogy megmondták lehetésges hogy pár évtized múlva kiléphetünk az EU-ból, de szerintem ez megintcsak a jövő zenéje lesz. Lehet csak 1 ciklust maradnak, nem több évtizedet, mire kellőképpen megerősődik a magyar gazdaság a kilépéshez.

febr. 17. 11:26
 25/31 A kérdező kommentje:

Tessék, itt van pár gyöngyszem a mestertől:

https://www.youtube.com/watch?v=UGRwNdOMA0k

https://www.youtube.com/watch?v=Pbo3zxfQrs8&t=652s

Mi a náci kártya ebben, mikor zsidó összeesküvésről beszél, és tavaly nyáron ott volt a Mi hazánk sátrában meghívott vendégként?

Ne maszatolj, várom a konkrét válaszodat erre.

febr. 17. 11:28
 26/31 anonim ***** válasza:
0%

Kimondottan Toroczkai László mondta el, hogy sokmindenbe nem ért egyet Drábik Jánosal, de vannak olyan magyasrságot érintő kérdések, amikbe egyetértenek. És minden olyan ember, aki a magyar jövőért dolgozik, annak ott a helye a Mi hazánknál.

A Mi Hazánk és a Tisza is bizonyos irányvonalak menték határozta megy az együttműködést, amit mindkettő kihangsúlyoz, hogy nem jelenti hogy mindenbe egyetértenek.

Tisza irányvonal: Aki kormányváltás akar, és ezt a Tiszával akarja akkor beveszik a közösségbe.

Mi Hazánk irányvonal: Aki a magyarság helyzetén szeretne javítani, és ezen dolgozik, akkor helye van a közösségbe.

Én inkább az utóbbit preferálom, nem a céltalan kormányváltást.

febr. 17. 11:35
 27/31 A kérdező kommentje:

#26 És azt kiemelte Toroczkai, hogy konkrétan miben nem értenek Drábikkal egyet? Mert ez a nagyon nem mindegy.

Érdemes megnézni a László Balázzsal készült interjút, hogy még a Fidesz soraiban is konkrétan milyen skinhead és náci csoportokból vannak ott fehérgalléros arcok és véleményformálók:

https://www.youtube.com/watch?v=ONsZVuSPyp0

febr. 17. 12:00
 28/31 anonim ***** válasza:

Nem fejtette ki, ezt csak egy rendezvény bevezető részébe mondta el, mikor bemutatott pár embert.

Pár perc volt az egész. Én amúgy úgy vagyok a Drábikkal, hogy vannak és voltak nagyon jó meglátásai, de nagyon sok tévedése is van. Amúgy nagy tudású ember, szóval érdemes meghallgatni és megszűrni az információt, kimonodttan örülök a jelenlétének.

Kicsit más téma, de egészséges étkezés témába szoktam hallgatni orvosokat és ott is sok olyan van, hogy az előadásába sok butaságot is mond, de közbe lehet tanulni új dolgokat is.

A videót meghallgatom és reagálni fogok rá, amint időm engedi.

febr. 17. 12:15
 29/31 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem: Drábik benne van az MHM vezetésében? Tagja a párnak? Ha nem, akkor miért kéred számon a MHM-en, hogy mit mond Drábik?
febr. 17. 12:19
 30/31 anonim ***** válasza:
40%

Azért nem érted, mert nem látod mi van ez mögött.

Valószínűleg sok negatív jellegű dolgot olvasott a Mi Hazánkról, ezért kialakult egy kép benne, és ha szóba kerül akkor rögtön tudja ezekkel támadni. Igazából nem vizsgálja, hogy mennyire logikus, mennyire befolyásoló tényező ez, hanem ez egyfajta reflex szerű indíttatás, amit a propaganda szöveg beégése okoz nála.

Ezért nagyon fontos részletesen elmagyarázni, hogy Drábik János milyen formába is kötődik a Mi hazánkhoz, és hogy ez mennyire apró tényező, ha távolról vizsgálod a pártot.

Ha sikerül felszabadítani az ellenséges gondolkozást a Mi Hazánkkal kapcsolatban akkor már előrébb vagyunk.

Sajnos durva dózisba nyomta a propagandát a Fidesz és liberális ellenzéki pártok is, szóval nem kis ellenszélbe vagyunk.

febr. 17. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!