Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, meggyőzött titeket...

Fideszesek, meggyőzött titeket Magyar Péter?

Figyelt kérdés

Magyar a fideszes szavazókhoz is szól.

„Kedves még fideszes honfitársaink, barátaink, a hazánk fontosabb, mint néhány politikus gazdagodása és karrierje. Ez nem pártpolitikai kérdés, ez minden magyar közös ügye” – jelentette ki Magyar Péter.

Azt mondta, hogy kezet nyújt a fideszeseknek is, és ne hagyjuk, hogy a korrupt hatalom össze akarjon ugrasztani bennünket. Azt kérte, hogy fogjuk meg egymás kezét, és mondjuk ki: „nincs jobb, nincs bal, csak magyar”.

„Kedves fideszes honfitársaink, gyertek velünk, hogy a gyermekeink és unokáink büszkék lehessenek ránk” – folytatta.

febr. 15. 17:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Engem meggyőzött, vagyis inkább úgy mondanám hogy a Fideszből ábrándultam ki.
febr. 15. 17:42
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Teljes mértékben! Áradjon a Tisza!
febr. 15. 17:43
 3/11 anonim ***** válasza:
71%
A Fidesz mára már egy roncskormánnyá vált!
febr. 15. 17:44
 4/11 anonim ***** válasza:
57%

"a hazánk fontosabb, mint néhány politikus gazdagodása és karrierje"

Egyet értek, ezért gondolom azt, hogy Magyar Péternek nincs helye a magyar politikában. Elég durva lenne ha valaki olyan vezetné az országot aki a NER-hez dörgölőzött amikor onnan kapta a pénzt, most meg saját "független" vállalkozásba kezdett és még többet akar harácsolni.

febr. 15. 17:49
 5/11 anonim ***** válasza:
44%
Nem értem mit látnak annyian Magyar Péterben. Feleségét hallgatta le titokban. Ez imponál sokaknak?
febr. 15. 17:59
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem szavakkal politikus nem tud meggyőzni
febr. 15. 18:06
 7/11 anonim ***** válasza:
50%
A fene egye meg, engem meggyőzött. Adok nekik egy esélyt…
febr. 15. 18:06
 8/11 anonim ***** válasza:
85%

Amúgy az érdekes, hogy Magyar Péter csak a kormányt, meg azok tagjait szidja.

Míg a Fideszes megmondóemberek van, hogy magukat a nem fideszes szavazókat is minősítik és mindenféle idiótának elhordják őket.

Azért az szimpatikus dolog, hogy mert fidesz szavazó vagyok nem néz le Magyar Péter. Míg ha DK szavazó lennék, addig a Bayer Zsolti elhordana mindenféle libsi szemétládának aki jobban tenné ha eltakarodna az országból.

febr. 15. 18:07
 9/11 anonim ***** válasza:
11%
Aki nem tiszteli A NŐKET!!!!!!!!!!!!!! (Varga Judit, Vogel Evelin) AZ nem érdemli meg a szavaztomat!!
febr. 15. 18:09
 10/11 anonim ***** válasza:
8 engem nem hoz lázba az a hangfelvételes dolog amit a terhére dobtak be (nem tágítom ez irányba a témát) de Magyar Pétert Orbán Viktorhoz kell hasonlítani. Szerintem Orbán se idiótáz ellenzéki szavazókat, hisz csak rontana a megítélésén. Fideszes megmondó embereket Tiszás megmondó emberekhez kell hasonlítani de az meg tág fogalom
febr. 15. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!