Egyszerűen nem tudom hova tenni Magyar Péter stílusát el kell ismerni tényleg....ha esetleg negatív dolgokat mondanak neki akkor csak felhúzza magát és jön a támadó stílus hogy propaganda, propaganda média és társai de válaszolni nem tud egy adott kérdésre, ehhez képest Orbán Viktor "boldog karácsonyt éd most jövök a templomból" a békés megszólalás volt...
Ezen kellene elgondolkoznod bro...mert én a helyetekben mélyen...k.rva mélyen kussolnék.
febr. 15. 16:07
22/35 anonim válasza:
#16 Szerintem valamit félreértettél a #13-as válaszomban, súlyosan. Én okádok a pedofidesztől, talán az irónia nem ment át.
febr. 15. 16:07
23/35 anonim válasza:
Egy erkölcsi nulla ne akarjon nekem alternatívát kívánni. Vannak gondjaim a Fidesszel, de ne kelljen már erre a beképzelt, irritáló, nárcisztikus majomra szavaznom..
febr. 15. 16:09
24/35 anonim válasza:
23# *kínálni
febr. 15. 16:09
25/35 anonim válasza:
Vona Gábor jellemileg egy államférfi volt Magyarhoz képest, Márki Zay Péter meg egy kultúrember volt hozzá képest.
febr. 15. 16:10
26/35 anonim válasza:
Miért, akkor szavazol a másik erkölcsi nullára, amelyik kilopja a szemedet is. Bölcs meglátás. Ja, nem. Vagy kapsz érte egy zsák krumplit?
febr. 15. 16:11
27/35 anonim válasza:
26# Diákhitel központ mond neked valamit? Bennfentes kereskedelem? [link]
Tehát DE, ugyanúgy lop ő is. De nálam már akkor elásta magát, amikor a feleségét lehallgatta. Ilyet normális ember nem tesz. Gulyás Gergő is elmondta róla, hogy mindig is bolond volt.
febr. 15. 16:16
28/35 anonim válasza:
26# Amíg 14 évig a Nert szolgálta, addig valahogy nem zavarta őt a lopás. És mondom, egy olyan ember, aki nem tiszteli a nőket (Varga Judit, Vogel Evelin) az ne prédikáljon nekem morálról, meg erkölcsről.
febr. 15. 16:21
29/35 anonim válasza:
#27 Nem érdekel, hogy téged milyen szinten manipulált a kormánypropaganda. Ahogyan azzal is tisztában vagyok, hogy MP sem egy szent. De nem érdekel, ha ő kell ahhoz, hogy leváltsuk ezt a velejéig rothadt kormányt, akkor legyen ő!
febr. 15. 16:21
30/35 anonim válasza:
Én nem hiszem el, hogy nem veszik észre, hogy ez a figura stílusilag egy Jakab Péter 2.0, Gucci öltönyben, Armani zakóban...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!