Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Tisza beengedné a migránsokat?

A Tisza beengedné a migránsokat?

Figyelt kérdés
Ellenzéki vagyok, de ez egy nagyon fontos kérdés nekem. Ha szabad utat adnának a migránsoknak, akkor inkább nem szavazok rájuk. Az se érdekel, hogy emiatt nem kapjuk meg az EU-s pénzeket.
febr. 13. 22:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"Ázsiai vendégmunkásoknak se nagyon örülök, de ők legalább nem veszélyesek. Ezt el tudom fogadni még."

Te el tudod fogadni, sokan kevésbé. Mivel ők is ártalmasak ránk nézve, ártalmasak a megélhetésünkre, a munkahelyeinkre és a fizetésünkre is.

Plusz nem igazán ártalmatlanok, voltak már balhék velük kapcsolatban.

Tehát én arra szavazok hogy semmilyen migráns befogadóországa ne legyünk!

A Tisza egyenlőre megfelel ennek az elvárásnak, de majd a kampányhajrában meglátjuk. Akkor fogja a tisza is bedobni ezeket a dolgokat, és megtudni ők pontosan mit akarnak. Egyenlőre csak annyi bizonyos hogy az illegális migrációt ők sem támogatják, sőt helyeslik a feltartóztatásukat.

febr. 14. 11:36
 22/26 anonim ***** válasza:
44%
19: kérdező, ezt értelmes ember megértette, azok akik nem tudnak különbséget tenni a vendégmunkás meg az illegális között azok úgy is csak fröcsögni jönnek.
febr. 14. 15:45
 23/26 anonim ***** válasza:
Remeljuk.
febr. 14. 19:28
 24/26 anonim ***** válasza:

"azok akik nem tudnak különbséget tenni a vendégmunkás meg az illegális között azok úgy is csak fröcsögni jönnek."

Tudok különbséget tenni, de a különbségek ellenére mindkettőt ugyanúgy elítélem. Miért ne ítélném el? Mindkettő ellenem van!

Szóval akinek ez kell, az nem én vagyok hanem a jelenlegi kormánypárt.

Ezért mélységesen elítélem a migránsparti fideszt.

febr. 14. 22:08
 25/26 anonim ***** válasza:
24: akkor ez a válasz nem neked szól, ennyi.
febr. 15. 07:32
 26/26 anonim ***** válasza:
0%

Jó lenne ha beengedné őket, mert keresztény állam vagyunk. Ez a dolgunk hogy segítsünk. Nem mindig a kényelmünket kell előtérbe helyezni.

Cél kéne legyen hogy ezek a menekültek vagy bevándorlók kereszténnyé váljanak. Csak ehhez lusta a magyar.

febr. 15. 07:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!