Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jelen állás szerint, a követke...

Jelen állás szerint, a következő választás a jelenleg, működésképtelen kormányzat, egy semennyire nincs kész ellenzéki akármi és egy 5%-os zsebnácci párt közt fog eldölni? Mi lesz ezzel az országgal?

Figyelt kérdés

ma 06:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Én szeretem a régi lemezeket, sőt gyűjtöm is őket. Jobban szólnak, mint a mai digitális szutykok, van hangzásuk, érzem, hogy ember játszik rajtuk és nem gép.
ma 08:02
 12/17 PMC Wagner ***** válasza:
79%

"Tegnap Magyar Péter azt mondta, hogy már kampánymódban vannak január óta. Akkor hazudott?"

Feltudod sorolni mikor mondott igazat?

-Ex felesége védelme miatt állt ki a nyilvánosság elé, erre pont hogy őt sározta be a hangfelvételével.

-további mindent döntő hangfelvételeket ígért. már hír sincs róla

-Nem fog pártot alapítani, vagy csatlakozni valamellikhez. Még is csatlakozott.

-Nem indul az EP választáson, mégis indult.

-Nem veszi át a mandátumot, mégis átvette.

-Nem fog többet az ATV ben szerepelni. A kezemen sem tudom megszámolni hányszor volt már ott azóta.

-Nincs jogállam, most meg a magyar jogrendszerben nem lát kivetnivalót.

-El számoltatunk mindenkit, mégsem akar elszámoltatni.

És ez csak a jéghegy csúcsa

ma 08:04
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
11: különleges vagy. De nem úgy,ahogy te gondolod😆.
ma 08:07
 14/17 A kérdező kommentje:
13, nekem az bőven elég, hogy nem úgy. Ahogy én gondolom, az maximum engem érdekel, nekem már az is elég, hogy nem úgy.
ma 08:13
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Unalmas vagy már
ma 08:17
 16/17 A kérdező kommentje:
Annyira azért mégsem, hogy ide gyere újfent leirni, hogy mennyire unalmas vagyok. Vagy fegyvert tartanak a fejedhez, hogy egy olyan kérdésre válaszolj, ami számodra unalmas?
ma 08:19
 17/17 anonim ***** válasza:

"a következő választás a jelenleg, működésképtelen kormányzat, egy semennyire nincs kész ellenzéki akármi és egy 5%-os zsebnácci párt közt fog eldölni"

A 3-ból egyik sem igaz

Sem a kormány nem működésképtelen gyakorlatilag semmilyen téren, pont ez a baj hogy még működnek.

Sem az ellenzéki kihívó készültségével nincsenek valódi problémák. A szükséges időre gond nélkül kiállítják a jelöltjeiket, ha hirtelen kiírnának egy előrehozottat sem bújnának el.

Sem a mihazánk nem náci, a nácik németországban voltak, a mihazánk még csak nem is fajvédő. Persze neked aki vállaltan jobboldali az náci, de ez csak téged minősít.

Ja és nem vagyok mihazánkos

ma 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!