Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter legyőzhetetlen...

Magyar Péter legyőzhetetlen minden vitában?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/live/5j9ELNPHSpY

Durva hogy teljesen agresszívan beleállt a NERes gulyás marci Magyar Péterbe és így se talált fogást rajta!

Hajrá Tisza!

tegnap 20:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
16%

#20:50

A hatóságok előtt teljesen transzparensen működik a tisza. Neked, mint mezei hülyegyereknek semmi közöd hozzá és az ország szempontjából teljesen lényegtelen.

Na egyéb öngól??

tegnap 21:09
 22/27 anonim ***** válasza:
21%
Komolyan? vogelevelin meg hasonlo genetikai hulladekok? 🤣🤣 Marci atment origo uzemmodba
tegnap 21:16
 23/27 anonim ***** válasza:
0%
12) neked kicsit sem tunt fel h nem hagyta Magyar Petert szohoz jutni?
tegnap 21:17
 24/27 anonim ***** válasza:
59%

Nem fáj Bayer szintjére süllyedni?

tegnap 21:24
 25/27 anonim ***** válasza:

#21:24

Amikor elfogynak az épeszű érvek akkor marad a személyeskedés :D Tipikus fidernyák

tegnap 21:36
 26/27 DK-s ***** válasza:
66%

Sajnálom hogy tavaly Gyurcsány, elvi okokból elutasította a vitát. De igaza volt.

Remélem, semleges időben is megtalálja magának Petike. Gyurcsány pár perc alatt kihozná belőle a NER-est, de felmosóronygynak már nem tudná használni, mert Magyar hisztizve lelépne. 🤣🤣🤣

tegnap 21:44
 27/27 anonim ***** válasza:

Te hülyéztél le engem, és én személyeskedtem?😂 Ma már ne igyál.

tegnap 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!