Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A "gyermekvédelmi" kormány...

A "gyermekvédelmi" kormány gumilövedékes puskákat és pisztolyokat ad a 8-9 éves kisiskolás gyerekek kezébe? Hova jutottunk?

Figyelt kérdés

Élethű gumilövedékekkel gyakorlatoztak gyerekek a szigetvári honvédelmi sportközpontban.

Az iskola videókat és fotókat posztolt a gyerekekről, később törölték.

A programot nem pedagógusok, hanem katonák tartották.

Ez lenne az "Orbán Jugend"??

ma 13:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
43%
9: tehát nincs. Csak szokásosan hülyeséget írsz. :)
ma 14:03
 12/16 anonim ***** válasza:

Utána néztem, részben kamuhír. Szívesen.

A gyerekek fegyver formájú műanyag tárgyakat kaptak. Mint amit 3D nyomtatóban kinyomtatnak. Tehát még játékfegyvernek sem nagyon nevezhető, ahhoz is kevés. Egy honvédelmis iskolában nem tudom ez mennyire szokásos, de nagyobb a füstje, mint a lángja.

A mi időnkben volt, hogy laza informatika órákon ment CS 1.6, és játszottunk, abban több volt az erőszak és lövöldözés, mint a sorjázott műanyaggal rohangálni.

ma 14:23
 13/16 Sanyi2025 ***** válasza:
Amúgy miért, nem hatásosabb úgy sokkal a gyermekvédelem, ha a gyerek szó szerint meg tudja magát védeni és lelövi a velük kikezdőket?
ma 14:33
 14/16 anonim ***** válasza:
13-as. Mert először a föld és álló harcot kellene elsajátítani az önvédelemhez. Utána jöhet akár a fegyverek is. Láttam az rtl híradót egyébként. Gumi fegyverekkel mászkáltak a torna teremben, katonai kiképzők tartották a torna órát. Annyi baj legyen, gyerekként ki nem rohangált volna játék fegyverekkel. Csak egy bizonyos idő után, nem árt ebből kinőni.
ma 14:39
 15/16 anonim ***** válasza:

"gyerekként ki nem rohangált volna játék fegyverekkel. Csak egy bizonyos idő után, nem árt ebből kinőni"

Sokan nem nőnek ki. Miért baj ha valaki airsoft vagy paintball játékos ?

ma 14:42
 16/16 anonim ***** válasza:
A katonákra gondoltam 15-ös. Az airsoft csak játék, ők nem akarnak megölni senkit és f.szt sem méregetnek.
ma 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!