Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, mi okból szavaztok...

Fideszesek, mi okból szavaztok még mindig Fideszre? (Megcáfolom az érveket)

Figyelt kérdés
Ha leírjátok, igyekszem megcáfolni, hogy az az ok valós-e vagy hamis.

febr. 5. 10:46
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 jpeacefuler ***** válasza:
30%

30

Te aztán kifejtetted az érveidet. És még én vagyok az agyhalott? A kérdező az iránt érdeklődött, hogy mi okból szavazok még mindig a Fideszre? Leírtam. Mi a gond? Esetleg provokálni vagy itt? Házszámot tévesztettél.

febr. 5. 14:42
 32/66 anonim ***** válasza:
52%
Mert agyatlan barmok. De ezt nem tudod cáfolni, mert ez tény.
febr. 5. 14:59
 33/66 A kérdező kommentje:

20 jó válasz. De megcáfolom.

Munkanélküliség: közmunka, összeszerelőüzemek.

A csok óriasi károkat okoz. Talán egyes családtámogató cuccok jók pl adókedvezmény.

Infrastruktúra máshol is fejlődik.

Álnemzeti identitást tolnak. Magyarkodnak. Többségük nem is magyar, Orbán se, Lölö se. Ez csak szavazatszerzés. Valójában nem állnak ki külhoni jogsérelem ellen, sok magyarellenes ügyük van, pl Petőfi laktanya Habsburgra nevezése, Kertész Imre kitüntetése...

Már a fidesztől, Orbán családtól, Izraeltől sem vagyunk szuverének, nemhogy másoktól. Izrael itt játssza a meccseit... a szabadságharc felesleges propaganda, szavazatszerzés, kamu.

A gazdasági kapcsolatok jók, lehetne sokkal jobban, pl. arabokkal amit Toro mond, pár környezetszennyező akkugyár, ami gyakorlatilag ráfizetés, mindenféle állami támogatással, nem nagy eredmény.

Migráncsok meglepő, de jó, de elég jelentéktelen, hogy 5000 vagy 15000 migrács van-e. Szintén propaganda.

Ha a fidesz azomos ideológiájú párthoz csatlakozna, az a Likud lenne Izraelben, semmi közük nincs a jobboldalhoz a szájereikkel.

febr. 5. 15:04
 34/66 Fingkirály ***** válasza:
69%

Vicces ahogyan az egyik műmagyarkodó tábornak nekiesik az ugyan nem meri kimondani/vállalni nyíltan, de szemmel láthatóan mihazánkos kérdésfeltevő :)

A mhm se sokkal jobb, ők meg igazából valamiféle borzalmas Tokugava-sógunátus reprízt szeretnének (azaz minden külföldi kifelé, csukjuk magukra az ajtót, túrjuk a földet boldogan és ugyanolyan boldogan maradjunk le a világtól többszáz évre), irdatlan marhaságokkal (az orvosok sátáni gazemberek, a gyógyszerek mérgek, a a Föld lapos és zsidó gyíkemberek irányítják) :)

febr. 5. 16:13
 35/66 anonim ***** válasza:
0%

https://www.youtube.com/watch?v=mTjUerz9Yzg

ByeAlex VS MiHazánk 😵‍💫👶🤱

febr. 5. 16:22
 36/66 A kérdező kommentje:
34, az is vicces, hogy egy balosnak ez vicces, nincs sok különbség a fidesz és a baloldal között, ugyanúgy károsak. Nem is értem mi a bajuk egymással. Korruptak, nemzetellenesek. Az MH más. Nem tudom mi a programjuk, de ezeknél csak jobb lehet, hazafiak, nem korruptak. Ez a probléma ugyanis. Nincs olyan hogy Mi Hazánkos szerintem. Csak jót akarnak az országnak, és esetleg pár dologgal egyetértenek, és az MH az egyetlen jó, nemzeti párt. De amint rosszat tennének, megszűnnének, a többi párttal ellentétben, akiket vakon követnek. Nem érdekel a covid meg ilyenek. Csak fejlődjön minden. A jobbik azonnal eltűnt amint csak összeállt a korrupt hazaárulókkal... ez más pártoknál nincs így, még az lmp-nél se.
febr. 5. 16:40
 37/66 anonim ***** válasza:
40%

Kérdező, te viszonylag normálisnak látszol: kérlek mond már el nekünk, hogy ez a turul madár mitől, milyen magyarsági jelkép, amikor még azt sem tudjuk hogy sas, vagy sólyom, vagy csak egy kókadt varjú?

Mért nem jó nekünk az EU?

Miért jó nekünk Európa legszarabb fizetőeszköze?

Miért nem mindegy nektek, hogy ki kivel kefél?

febr. 5. 17:45
 38/66 A kérdező kommentje:

37, ez propaganda a szavazóknak, az MH-ról, mint az hogy MP baloldali. Az mh annyira náci amennyire a fidesz nem korrupt.

A turul ősi jelkép.

Az eu jó jelenleg, bizonyos szempontból, összességében talán rossz, gazdaságilag is. Nem, nem lépnének ki az eu-ból holnap...

Nem tudunk euróra váltani most. Szerintem jó lenne, de ennek sok negatívuma is van. De nekünk jó lenne most.

Az lmbt terjésztese nem jó. Sajnos terjedhet, L. Márk egyik áldozata pl homoszexuális lett, ami szörnyű. Minden kutatás szerint borzalmas hátrányokkal jár, sokkal rosszabb életminőség, több betegség, rövidebb élet, stb. De ez nem fontos téma.

febr. 5. 19:21
 39/66 anonim ***** válasza:
54%

Hát, nem győztél meg, ne is haragudj!

Indokolás:

Mit jelképez ősileg a turul??? Még a csoda-szarvat is jobban el tudnám fogadni mint ezt a szerencsétlen turult. Van valami pozitív történés az ő részvételével?

Holnap nem lépnétek ki...

"Minden kutatás szerint borzalmas hátrányokkal jár, sokkal rosszabb életminőség, több betegség, rövidebb élet, stb."

Én olyan kutatásokról olvastam, hogy a biszexualitás és a poligámia az emberbe genetikailag programozott adottság, így a normalitás nem az, amit annak szeretnének láttatni...

"

De mi hosszútávra tervezünk, holnap az mindjárt itt van. Ez nem garancia semmire sem!

Azért az iszonyú nagy szégyen, hogy ennyi idő (és EU-s pénz) után sem vagyunk képesek egy gazdasági stabilitást jelentő valutára váltani!

febr. 5. 19:56
 40/66 anonim ***** válasza:
45%

Kérdező! Várom a cáfolatot!

1. Négy gyermekem van. Kapok havonta 200e Ft családi adó kedvezményt.

2. Feleségem adómentes.

3. Lakásfelújítás, új autó, napelem program, kb 20 Millió támogatást vettem eddig igénybe.

4. Hányingerem van Gyurcsánytól, Magyartól, meg az összes Libsitől.

5. Hányok az LMBTQ-tól

6. Hányok az ILLEGÁLIS migrációtól!

febr. 6. 11:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!