Fizetjük folyamatosan még mindig a büntetés brüsszelnek, mert védjük határainkat?
Figyelt kérdés
Ez , hogy lehetséges, lenyeljük aszt kész ....febr. 1. 14:01
11/17 anonim 

válasza:

Orbán azt is mondta, hogy 2023-ban, meg 2024-ben is 4% fölötti lesz a gazdasági fejlődés, de az sem volt igaz. Szóval, azon kívül, hogy Orbán ezerszer mondta, meg a hírekben is volt, meg tudnád mondani melyik ügyről van szó? Vagy annyira megy a ködösítés, hogy még az sem tudható, hogy mi volt az a per, amiért állítólag el lettünk ítélve és fizetnünk kell?
12/17 anonim 

válasza:

"Orban mondta ezerszer, volt hirekben is"
És vagy olyan hülye, hogy el is hiszed!
Mert Orbán azt mond, amit akar!
Európai és az amerikai szankciók között van különbség Viktor szerint...
Mi az a különbség azon kívül, hogy "békepárti" és "háborúpárti"?😂😂😂😂😂
Szerinted mitől "jobb" az amerikai szankció, mint az európai?
Van neked fogalmad a politikáról, vagy csak nyomod a Fideszes Göbbels-féle propagandát?
13/17 A kérdező kommentje:
Én nem nyomok semmit,
1 nyomorék senki vagyok,
csak kérdeztem igen.
febr. 4. 20:22
14/17 anonim 

válasza:

A kérdező tipikus Orbán népe jobbágy, aki csont nélkül benyeli a közpénzböl fenntartott fideszpártpropaganda hazugságait. Nincs miről értekezni vele mert ha bizonyítjuk is neki az ellenkezőjét akkor is simán leszavaz a fidesz nevű bűnszervezetre egy zsák krumpliért.
15/17 A kérdező kommentje:
Hogy?
febr. 6. 19:41
16/17 anonim 

válasza:

"Nincs szo migransokrol"
Hogyhogy nincs szó migránsokról?
17/17 anonim 

válasza:

Nem fizetünk. Levonják az EU-s támogatásokból.Nem a kerítés miatt.Aadok egy linket,ha el tudod olvasni,és megérted.Tudom,egyszerűbb a közösségi médiából "tájékozodni",de próbálkozz olvasgatni is néha! [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!