Szerb, szlovák, és a horvát lakosság után nem kéne a magyaroknak is végre talpra állni?
#9 Először alá kéne támasztani mi az igaz belőle. Ezt nem tetted meg, csak random mondatokat írtál le.
Innentől nem lehet veled értelmes vitát folytatni.
Úgy imádom, amikor vissza vagdalózol, és nem válaszolsz!😂😂
Látszik, mennyire közel állsz a Fideszhez.
Ha nem az M1-ről és a Fidesz sajtóból értesülnél, nem lennél agyhalott.
De te csúnyán bele estél!
Hogy a kormány durván átmosta az agyad, nem az én szégyenem.
Én kértelek, mi az a "hazugság", amit írtam!
:DDDDDDDDDDDDDDD
Fogadjunk, hogy mindezt a talpra állás baromságot kényelmes fotelből tetted, nem táblával a kezedben, utakat lezárva...
Akkor pedig, kedves modern Petőfi, ne haragudj, de kuss és ne más f*szával verd a csalánt :)
Szerinted az "hazugság", hogy Székelyföldről, Erdélyből választókat utaztatnak Budapesti Fidesz rendezvényekre?
Nem hazugság, ez Igaz!
Október 23.-án elmentem a Millenárisra, mert kíváncsi voltam, milyen rendezvény lesz ott, rendőrök, Valtonosok biztosították a rendet, az egyik turista busz elején "Csíkszereda" "Sepsiszentgyörgy" táblák voltak kitéve, onnan is érkeztek a rendezvényre.
A "békemeneten" is voltak Romániából.
Kérdem én tőled, akik nem itt dolgoznak, nem itt élnek, nem ide fizetnek adót, mi joguk beleszólmi a magyarországi belpolitikába?
"Kérdem én tőled, akik nem itt dolgoznak, nem itt élnek, nem ide fizetnek adót, mi joguk beleszólmi a magyarországi belpolitikába?"
Ezek szép elvek, de vajon akkor is ez a véleményed, amikor a jenki követség kiadja a demokrácia-jelentését? Az Európai Bizottság nyílt állásfoglalásai a kormány ellenében? lmbtqp+? Vagy azok a többségében karigerit támogató, követségeken leadott szavazatok, amik nyugatról jöttek?
Belemehetünk ebben az utcába, de akkor mindent pucoljunk ki.
Mert én egyetértek veled, sőt én az állampolgárok szavazati jogát is igencsak megnyirbálnám... de gyanítom, nálad ez úgy áll össze, hogy a fideszre vonatkozzon ez, de a te lovadra ne...
Az általam favorizált MHM pont ezeket követeli, de MINDEN befolyásolási kísérlet, csalás ellen.
Azt hittem, Fideszes vagy, bocsi!
Örömmel olvasom, hogy néhány pontban egyetértünk!
Ami engem illet, több tényezővel nem értek egyet, más a gondolkodásmódom, mivel Nyugat-Európa támogató vagyok, aláírom, párt semleges, de nagyon nem hiszem, hogy Karácsony Gergely olyan dolgokat támogatna, ami a magyar emberek kárára menne, hiszen abból országos botrány lett volna.
Az LMBTQ-val kapcsolatban sem értek egyet, mert több olyan ismerősöm van, akik ehhez a közösséghez tartoznak, hiszen egyik iskolában, óvodában sem tart ilyen szervezet "nemváltoztató" propagandát.
Ez is nettó hazugság!
Mert erről nem tudok ilyen esetet, hogy ez megtörtént volna.
Csupán a közösség elfogadását hangsúlyozza ki a "propaganda".
A melegség, leszbikusság stb nem "betegség", erre nincs "gyógymód".
Az, hogy tőlük megfosszanak bármilyen jogot, ez diszkrimináció.
Attól, hogy valaki LMBTQ, ugyanolyan becsületes, normális ember lehet, aki képes beilleszkedni a hetero társadalomba, de akadnak köztük provokatív emberek, de ez a hetero emberekre is igaz.
Bocsi, hogy közbe szólok, de nem igaz, hogy az lmbtq közösséghez tartozó egyének nem mennek be ovikba, iskolákba, stb.
Erre számos videófelvétel van az USÁból, Kanadából, Angliából.
Viszont annyiban javítanám ezt az amúgy hamis egybemosást, hogy regy szimpla meleg, biszex nem feltétlen támogatója egy ilyen lmbtq valaminek. Én magam is dumáltam, barátkoztam meleggel, és tényleg van jelenleg is meleg ismerősöm, igaz nem szoros ismerettség. De ehhez nincs köze a nemi orientációnak.
Más különben én úgy gondolom, hogy a létező lmbtq propaganda sokszor megpróbál olyan egyéneket maguk elé tolni, akik nem feltwtlen azonosulnak a céljaikkal. Mert totál más dolog melegnek lenni, meg ezek szekerét tolni.
"Erre számos videófelvétel van az USÁból, Kanadából, Angliából"
Az lehet, de Orbán Viktor olyanról beszélt, aminek semmi valóságalapja nincs, hogy itt Magyarországon történt volna ilyen és hogy akarna ilyen programot indítani az LMBTQ.
Teszem hozzá, semmilyen forrást nem hozott fel sem a közmédia, sem a kormány.
Az is nagy hazugság, hogy az ellenzék támogatná ezt a fajta tevékenységet.
Amíg a kormány folyamatos gyűlölet propagandát indít a közösség ellen, addig az ellenzék és civilek szolidaritást vállalnak.
A kormány feladata tudjuk jól, nem az országépítése, a gazdaság stabilizálása, hanem a támadás, gyűlöletkeltés, a kőkemény agymosás, EU egyetemek, civil szervezetek kivéreztetése, Iványi Gábor szervezetének kivégzése.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!