Jövőre is meglesz a Fidesz 2/3 szerintetek?
Figyelt kérdés
2010-től mindig 1-2 mandátumon múlott a 2/3, vajon a Tisza képes lesz ezt megakadályozni?jan. 31. 21:32
A kérdező szavazást indított:
Fidesz 2/3 lesz jövőre
Nem lesz Fidesz 2/3 jövőre
24 szavazat
1/9 anonim válasza:
Szorosabb lesz a verseny, de behúzzák az újabb 2/3-ot.
2/9 anonim válasza:
Majd kiderül. 2021 februárjában sem gondolta volna senki, hogy ismét meg lehet a 2/3
3/9 anonim válasza:
Teljesen lényegtelen
Ha nem lenne kormányváltás, az ugyanolyan katasztrófa lenne 2/3-al meg anélkül is. Semmit sem számít
5/9 anonim válasza:
Az elmúlt két választáskor biztos voltam abban hogy le váltsuk a Fideszt. Akkora csalódás volt a 2/3-mad. Több napig tartott elfogadnom, hogy ez megtörtént. Még azon is gondolkodtam, hogy elmegyek ebből az országból, de sajnos nem bírok egyéb okok miatt. Úgyhogy, most azt mondom hogy megint meglesz, mert én már nem hiszek abban, hogy ennek a sz. r ak vége lesz. Sajnálom, hogy hagytuk hogy szétlopják az országunkat és a magyar állampolgárok mindig csak fizetnek és fizetnek, azért mert lopós politikusokat választunk meg újra és újra.
6/9 anonim válasza:
"Az elmúlt két választáskor biztos voltam abban hogy le váltsuk a Fideszt"
Ezt hívják naivitásnak
Ezelőtt semmilyen valódi lehetőség nem volt leváltani a fideszt.
Gyurcsány elintézte, meg ugye megosztott is volt.
Most meg hogy van esély nem is kevés, nem hiszel benne
Legalább pozitív lesz a csalódásod
7/9 anonim válasza:
Atommegagiganttikusan összehozza a nép "Határon innen és túl is).
8/9 anonim válasza:
Nem valószínű.
De ha rendeletileg nem szerik vissza az ellopott vagyont és gazdasági szektorokat,akkor szinte semmi látszata,értelme nem lesz.
9/9 anonim válasza:
Én 2010-ben valószínűsítettem 2/3 ot a többi alkalommal meglepődtem. Most úgy vagyok vele hogy nem lesz de nem lepődök meg ha mégis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!