Mit szólsz ahhoz, hogy már Orbán Viktor is úgy gondolja, hogy “a béke elérésének egyik eszköze a szankció”?
Figyelt kérdés
Ld. a mai rádiós monológját.ma 09:24
A kérdező szavazást indított:
Fideszes vagyok és egyetértek
Nem vagyok fideszes és nocsak-nocsak
6 szavazat
2/8 anonim válasza:
1, mivel szankcionálnád? Még jobban megtámadod őket?
3/8 anonim válasza:
Az irreális támogatások megvonása. Azzal, hogy a nyugat támogatja Ukrajnát, egy dolgot értek el, rengeteg ukrán halálát. Slussz.
Ukrajna így is, úgy is a háború legnagyobb vesztese. Már rég vége lenne, ha a nyugat nem támogatta volna eszetlenül, az a rengeteg halott ukrán élne most is, az EU pedig nem lenne recesszióban.
Akinek van esze, az látja, hogy ennek a háborúnak magasan a legnagyobb vesztese az ukrán nép, és még aki veszített belőle, az az EU, legnagyobb nyertese pedig az USA.
4/8 anonim válasza:
Hol lehet ilyen észre szert tenni? Én nem gondolom, hogy elég ésszel rendelkeznék ehhez.
5/8 anonim válasza:
Szomorú. Gondolom liberális szavazó vagy. :D
6/8 anonim válasza:
Magyar tanuló vagyok :(
az még szomorúbb, mintha liberális lennék
7/8 PMC Wagner válasza:
valaki tudna mondani példát ahol ez bejött? Mert szankciók miatt már robbant ki háború de béke még nem nagyon született ennek köszönhetően
8/8 anonim válasza:
Még 2-3 igehirdetés, és az egész birkanyáj úgy fog emlékzni, hogy mindíg is az oroszok elleni szankciókat támogatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!