Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hova tűnt 1 millió fidesz...

Hova tűnt 1 millió fidesz szavazó? Az egykori 2.5 milliós tábor mára 1.5 millió alatt van

Figyelt kérdés

tegnap 12:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
40%

#20. "Persze, ha kérdezed őket, ők utálják a Fideszt, de azért a szavazófülke csendes magányában rájuk szavaznak."

Én is olyan vagyok, mint az említett ismerőseid, nagyon jól keresek és örülök például az egykulcsos SZJA-nak. És valóban, én holtbiztos, hogy nem hangoztatom, hogy kire szavazok, nem szidok mások hallatára semmilyen politikai erőt és nem is vitázom senki nagypofával előadott hülyeségével. Ilyet egyébként kizárólag a balos ismerőseim csinálnak (ha ők vannak kormányon, ha nem), és szerintem rettenetesen visszataszító proli dolog. Én szidni sem fogom velük a kormányt, végighallgatom, ha ők igen, de amikor látom rajtuk, hogy elvárt lenne, hogy én is csatlakozzak, akkor meg is szoktam mondani, hogy engem lesznek szívesek hagyni a hülyeségeikkel.

"Sőt, hány olyan ember van, akiknek a megélhetése függ a Fidesztől, vagy nézd meg a falvakat, rengetegnél az egyetlen megélhetési lehetőség a közmunka."

Ez mondjuk hatalmas baromság, amit hosszú évek óta ismételgettek. Ahelyett, hogy egyszer végre inkább ti néznétek meg, hogy hány közmunkás van az országban, meglepődnél...majd írd be ide nekünk is, ha megtaláltad!

"mélyszegénységben élők az egyik csoport, amiket soha nem fog tudni a Tisza maguk mellé állítani."

Egyre kevesebben vannak (erre is nyugodtan keress rá!), azaz logikád szerint a Fidesz még segíti is a Tiszát, hiszen e réteg szűkülésével egyre kevesebb szavazót is veszítenek.

tegnap 18:43
 22/23 anonim ***** válasza:
Ezt közmunkás dumát én se értem. A tavalyi adatok szerint a közmunkások számu nem éri el a 100 ezret, tehát ha valóban létezne az a csoport, aki annyira fog a közmunkátol, ez a réteg szavazata kb 1-2%-ban befolyásolja a választás vegeredmenyet
tegnap 19:11
 23/23 anonim ***** válasza:
#22. Valami hetvenezer ember egészen konkrétan. A 4,7 millió foglalkoztatottból. :DDD Ezeknek meg az a fixa ideája a mai napig, hogy ehek hozzák össze a kétharmadokat a Fidesznek. :D
tegnap 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!