Fővárosiak! Vitézy Dávidról az utóbbi egy évben hogyan változott a megítélésed? Pozitív vagy negatív irányba? Mellé megírod hogy kire és melyik pártra szavaztál fővárosban önkormányzati választásokon?
Figyelt kérdés
ma 11:33
1/5 anonim válasza:
Amíg nem borotválkozik, addig hiába beszél jól, az ábrázata botrányos...pedig jó fej lenne simára borotvált arccal...most nekem nem az.
3/5 anonim válasza:
Pozitiv vagy semleges. Viszont hihetetlen, hogy a DK meg a szatelitpartjai meg a kutyak mekkora hisztit rendeznek, mert a Tisza nem ert egyet veluk sok mindenben.
5/5 anonim válasza:
Nem vagyok fővárosi, de több mint 10 éve követem, ismerem a munkásságát. Abszolút negatív, mert a szuperzseni képet, ami élt róla a fejemben, hogy keni vágja a vonatokat, villamosokat, buszokat, maketteket gyűjt, stb, na ehhez képest nagyon mocsok, undorító politizálásba kezdett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!