Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnátok hogy Karakószörcs...

Attilav kérdése:

Támogatnátok hogy Karakószörcsökön legyen egy 3DFX park, a 3DFX-nek emléket állító szobrokkal ?

Figyelt kérdés

Vicces neve van, vasúti megállóval rendelkezik, elérhető távolságban van a balaton, jó túristaattrakció lehetne ott egy 3DFX-nek emléket állító park.

[link]

"Karakószörcsök nem csak vicces kiszólásként létezik. 😲 A kis falunak van vasúti megállóhelye a 20-as (Székesfehérvár - Veszprém - Szombathely) vasútvonalon. A szomszédos vasútállomás pedig Tüskevár, de nem a Fekete István féle."

A település vicces nevével külföldön is felhívná magára a figyelmet a 3DFX parkkal együtt, a balatonra tartó turisták kis kerülővel útba ejthetik. Lehetne ott egy rendezvényközpont/3DFX múzeum, (aminek a parkjában lennének a 3DFX-nek emléket állító szobrok, ez a része 0-24 látogatható lehetne) ahol más rendezvények mellett 3DFX konferenciákat megemlékezéseket tarthatnának.

Ha ez a dolog megvalósulna akkor az avatóünnepségre meg lehetne hívni az egykori 3DFX vezetői közül néhányat.

jan. 29. 18:04
A kérdező szavazást indított:
Igen, támogatnám az ötletet
Igen, de legyen inkább a fővárosban
Nem támogatnám
1 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez a 3D-s megjelenítő 3DFX? Vagyis régi videokártya-szabványnak akarnak parkot meg múzeumot meg megemlékezéseket?
jan. 29. 18:23
 2/5 A kérdező kommentje:

Ez az én ötletem, gondoltam végzek egy kis közvélemény kutatást :))

A 3d gyorsítás a 3dfx-el kezdődött, az volt a hőskor, miért ne lehetne neki emléket állítani, ráadásul magyarországon.

jan. 29. 18:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Kérdező, ma már ne igyál többet.
jan. 29. 19:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Sose igyál Xanaxra! Ez szerintem is nagyon fontos.
jan. 29. 22:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekünk a 3D gyorsítás még a két deci unikummal kezdődött...
jan. 29. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!