Orbán Facebook oldalán neked is korábbi, több évvel ezelőtti bejegyzések jelennek meg?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy az oldalával történt-e valami vagy engem helyeztek olyan státuszba hogy ki lettem tiltva vagy ilyesmi. Hozzáteszem kommentet se írtam sehova, nem hogy gyűlölködőt. Annyit tettem, hogy a COVID-os youtube videójára egy dislike-ot nyomtam. Ez volt az első dislike-om Orbánt illetően.
Bár elég furcsa a Facebookja, mert ma egyszer betöltött nekem úgy hogy láttam pár mostani bejegyzését is, de 10-ből 9szer ilyen 2021-esek jelennek meg. Csak mától tapasztalom ezt.
jan. 29. 12:38
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
5 szavazat
1/3 anonim válasza:
Nekem több emberrel is előfordult ma hogy 2021es 22es posztokat ad csak ki
2/3 anonim válasza:
eszembe sem jut Orbán facebook oldalát nézegetni
3/3 anonim válasza:
Státuszban vagy. Sokat gyűlölködtél. Igazi liberális vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!