Deutsch Tamást azért nem cseréli le a fidesz mert túl sokat tud a lopott pénzekről?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 07:18
2/5 anonim válasza:
1. Nem akarják hogy elkezdjen bomlani a felső Fidesz. Inkább fenntartják a látszatot és megtartják a húzóneveket.
2. Tudna Tompika galibát okozni ha kiraknák.
3/5 anonim válasza:
Minden demokratikus pártban bekövetkezik a generációváltás egy idő múlva, csak a Fideszben nézzük 1989-től ugyanazokat a pofákat.
Ez a legbelsőbb belső kör őket bajtársiassági eskü köti Orbánhoz.
Így Tompi akkor menne ha Orbán akarná, hogy húzza el a csíkot, vagy maga szívná fel magát valamin .
4/5 anonim válasza:
A lopott pénzekről talán nem, azokba nemigen vonták bele szerintem, mert túl buta, de egyéb piszkos ügyekről mindent, főleg a régebbiekről. Nem akarják, hogy eljárjon a szája, azért is tüntették el.
5/5 anonim válasza:
"Orbán akarná, hogy húzza el a csíkot, vagy maga szívná fel magát valamin ."
Nem tudom, hogy ez most direkt lett ilyen áthallásos, de Én jót mosolyogtam ezen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!