Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarok többsége miért...

Magyarok többsége miért azUkranokat okolja háború miatt?

Figyelt kérdés
Nem szeretem egyik népet de csak Oroszszország támadott meg egy független államot.
jan. 28. 18:07
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
26%
Ukrajna kiprovokálta a háborút.
jan. 28. 18:11
 2/29 anonim ***** válasza:
79%
A magyarok többsége ezt teszi? Miből gondolod ezt? Nem csak a propaganda mondja ezt?
jan. 28. 18:11
 3/29 anonim ***** válasza:
19%
Mert nem fekete-fehér ez az egész. 2014-ben kezdődött a dolog, egy USA puccsal.
jan. 28. 18:12
 4/29 anonim ***** válasza:
0%
hheehehe
jan. 28. 18:14
 5/29 anonim ***** válasza:
48%
A többség nem őket okolja, maximum a legsötétebb Fidesz hívők.
jan. 28. 18:16
 6/29 anonim ***** válasza:
70%

Én, csak a saját nevemben tudok beszélni, nem vagyok sem többség, sem gondolatolvasó.

Én semmilyen körülmények közt nem tudok egy háborúban hibáztatni egy megtámadott országot. Oroszország, Vlagyimir Putyin parancsára inditotta ezt a háborút, első fázisban 2014-ben a Krim-nél, második fázisban, 22 februárjában, már az ország ellen.

jan. 28. 18:20
 7/29 anonim ***** válasza:
8%
Szarházi nyallernépség!
jan. 28. 18:22
 8/29 anonim ***** válasza:
65%
Igen, nem veszik számításba azt, hogy az ukránok megunták azt hogy egy maffiaállamban éljenek és elkezdtek nyugatra húzni, amit a nyugat meg is lovagolt, teljes joggal végülis mert Ukrajna papíron szabad állam volt, szabad piaccal, de a sok hülye fidesz szurkoló ugye csak egyvalamire tud gondolni és nem arra hogy Ukrajna nem egy Zelenskij hanem dolgozó átlagos fehér emberekből áll akik csak egy normális életet szeretnének.
jan. 28. 18:33
 9/29 anonim ***** válasza:
87%

Mert ha nem lenne Ukrajna, akkor nem háborúznának...

Meg amúgy is, milyen már hogy megvédik országukat, és nem adják át azt az orosz barátoknak.

jan. 28. 18:34
 10/29 anonim ***** válasza:
14%
Ukrajnában 2015 óta van polgárháború, ez a történet nem 2022-ben kezdődött. 2015-ban ezt elvileg lezárta a minszki megállapodás, de ezt az ukránok tudatosan nem tartották be, mert háborúra készültek.
jan. 28. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!