Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik pártban látod a legtöbb...

Melyik pártban látod a legtöbb jó dolgot?

Figyelt kérdés

jan. 28. 17:34
A kérdező szavazást indított:
Fidesz
Kdnp
Tisza
Dk
Kutyák
Mi Hazánk
Más
33 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
24%

Számomra az összes közül, egyedül a Momentum az, amit ért valamit. Én hálás vagyok nekik azért, amiért az országnak nem kellett tavaly Olimpiát rendezni. Szerintem, már hivatalosan is államcsődben lennénk.

Azóta, viszont ők is eltüntek és nem látom, régóta, hogy egyáltalán csinálnának valamit.

A jelen helyzet szerint, katasztrófának gondolom azt, ami Magyarországon történik, mind kormány, mind ellenzéki szempontból. Szerintem az ország a saját sirjában van és nem fog tudni kijönni onnan.

jan. 28. 17:36
 2/5 anonim ***** válasza:
20%
DK
jan. 28. 17:58
 3/5 anonim ***** válasza:
16%
Én a Vona féle utolsó, puhább jobbikkal tudtam leginkább azonosulni. De jelenleg csak az áradásra kell feltenni a csónakot.
jan. 28. 18:35
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Igen a Vona fél Jobbik sokkal jobb párt volt mi a Mi haszna
jan. 28. 18:39
 5/5 anonim ***** válasza:
50%

A Mi hazánk törekvéseivel tudok a leginkább azonosulni.

És körülbelül ennyi. A fidesz teljesen elvesztette lakosságarányosan a bizalmat, a tisza meg a sok "reménykedő" populista szólamokat éltető, de a fideszt eltorzult arcal gyűlölő alacsony önkontrollú baloldaliak gyüjteménye. Magyar érdekeket, csakis Torockai vezette mozgalom képviselt megalakulása óta. Nem áll bele a médiában zajló anyázásba, ahol a fidesz hőssé avanzsálja magát a covid időszak alatt. Majd jön magyar nerszakadár péter, aki megszakérti... Csak hol volt ő akkor mikor Torockai már videosorozatban magyarázta, hogy mi a probléma az egész covid körül? Elárulom, sehol. Egy kamu munkát csinált valamelyik nercimbora segítsrgével. Most meg átkiabálnak egymásra. Személyükkel, viseljedésükkel szánalmas szintre degradálták a magyar politikai életet. A napi szintű botrányok, beszólogatások pontosan elég gumicsintot dobnak az arra fogékony közönségnek, míg a lényeget pont nem veszik észre a hiveik a nagy marakodásban. Itt tart ma az ország. Ez a kórképe. Ahol egy eloadót a kimondott nyiltan raszista és antiszemita soraival tobbmillios megtekintést ér el, és pátoszi magasságba emelik. De ha ugyan ezt egy politikus mondja ki, akkor a legszélsőségesebb nácivá válik. Az emveri gondolkodás, logika és következetesség a legsötétebb középkori viszonyokat idézi.

jan. 29. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!