Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki elkötelezett Fidesz-szavaz...

Aki elkötelezett Fidesz-szavazó, tényleg nem találkozik a valósággal, csak a kormánypropagandának hisz?

Figyelt kérdés

Persze nem az összes fidesz szavazó, de sokan csak az M1-et meg a Hír TV-t nézik, Kossuth rádiót hallgatják, meg elolvassák a Magyar Nemzetet? Ha nagyon modernek akkor van Facebookjuk? Vagy hogy kell ezt elképzelni? Pl tisztában vannak a szomszédos országok tüntetéseivel? Vagy ezekről semmit nem tudnak?

Csak kívancsiságból kérdezem.

jan. 28. 15:39
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
44%
#20. Jaja, egy nyomorult vesszőt nem bírsz kitenni, a komplett kommunikációdból egy Nyugati Fény-fogyasztó értelmi fogyatékos rajzolódik ki, de én lőttem öngólt, meg sekélyes tudatlanság, az. :D Milyen nagy szavak egy puttyantózó IQ-harcostól :DD. Mellesleg nem igazán látom, hogy milyen érveid voltak a 11-es válaszodban, ami érdemi reakcióért kiáltana. :D Komolyan azt gondoltad, hogy részedről elég csak annyi, hogy "a Fideszben kizárólag hinni lehet", és akkor majd jön valaki, aki meg leírja, hogy szerinte nem csak hinni lehet? :DD Vagy leírod, hogy "nem pedig a sikereivel, mert azokból nem bővelkedik." (azokBÓL?) és akkor majd jön valaki, aki elkezdi sorolni, hogy szerinte vannak sikereik? :DDD Jó ég, ahogy újra átfutom, csak egyre lesújtóbb a kép a szellemi teljesítményedről, menj is szerintem, még mielőtt ennél is jobban beégeted magad!
jan. 28. 20:54
 22/30 anonim ***** válasza:
44%
Tudom-tudom itt mindenki hisz neked emiatt ne aggódj pihenj le nyugodtan vedd be a gyógyszereket nem lesz semmi baj elvtárs . Mindenki hülye csak a fideszhívő nem ők a legokosabbak az orszàg krémjei. Bese szentháromsága nevében ámen.
jan. 28. 21:02
 23/30 anonim ***** válasza:
29%
#22. Továbbra sem sikerül egy vessző sem, szóközt teszel a mondatvégi írásjel előtt, román "à"-t írsz, meg olyat, hogy "ország krémjei", többes számban. Nekem ezzel tovább nincs dolgom, szépen felmostad magaddal a padlót. :)
jan. 28. 21:18
 24/30 anonim ***** válasza:
44%

"A Magyar Jeti minden szőrszála ettől a húgyszagú propagandától bűzlik például."

Csak hogy ellenben veled nekem van összehasonlítási alapom is. Éltem Ausztráliában, Voltam orvosi misszión Afrikában. Jártam Dél Koreában Egyetemre két félévet. Voltam Ausztriában/Németországban, de még Szerbiában is. Van összehasonlítási alapom az egészségügy témakörében és a gazdasági helyzetet is látom. És Magyarország kritikán aluli. Nem véletlenül mennek el az orvosok is.

jan. 28. 21:23
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
#23 Igazad van elvtãrs csak a pedesz csak a bëke. Salute,,,,,,,nagyvezęrûnk éljen sokâig 活得長久! Sok akugyárat mēg!!!
jan. 28. 21:45
 26/30 anonim ***** válasza:

"Te tudsz hasonlítani más ország helyzetéhez ő pedig nem. Ő azt hiszi mindenhol ez van, vagy hogy rosszabb. Azt hiszi Németországban olyan drága a gá h alig bírnak fűteni. Azt hiszi, hogy szlovákiába is minden ugyanolyan drága vagy drágább. Azt hiszi, hogyha mást támogat akkor holnaptól az oroszok rakétázni fognak. Ez a baj."

Nem ez a baj, hanem az, hogy azt hiszed, mind egyformák. Ha meg téged vesznek egy kalap alá azokkal, akik ellenzékiként olyan szűklátókörűek, mint amilyennek a fideszeseket be akarod állítani, akkor kikéred magadnak - és közben fel sem fogod, hogy csak pont ugyanazt csinálják, amit te magad is.

jan. 28. 21:58
 27/30 anonim ***** válasza:

Sokan azt hiszik, hogy létezik a igazság (valóság) és vele szemben a hazugságok.

Persze azt gondolják, ők az igazság tudói.

Csakhogy a helyzet az, hogy az éremnek két oldala van, és mind a kettő érvényes.

Objektivitás lenne a megoldás, ami a magyar közéletben szinte teljes hiánycikk. A polarizálódás nem látszik enyhülni.

jan. 29. 13:27
 28/30 anonim ***** válasza:
54%
#27 ez teljesen igaz, csak az viszont egészen más hogy valami ami tényszerű azt próbálja valaki kiforgatni. Azt elhiszem hogy valaki valamit más perspektívából lát viszont amikor valami megtörtént, és az úgy van, és az bizonyítható akkor azt tagadni az nettó hülyeség. Én elhiszem hogy valakinek ez ami van megfelel, mert élt rosszabb korszakban oké aláírom, csak talán nem arra kéne törekedni hogy megrekenyedés helyett haladjunk mi is? Az most lényegtelen kivel, csak haladjunk meg épüljünk. Felesleges Gyurcsányt meg Orbánt egy párbajba helyezni, mert mindketten teljesen tökéletlenül vezették/vezetik ezt az országot, mert ez nyilvánvaló hogy lehetne ennél sokkal, de sokkal jobban. Az is nyilvánvaló hogy erre készenállnának a források, és minden támogatást megkaptunk, és mégsem. Akkor ez csak azt jelzi, hogy jelenleg stagnálunk, de inkább csökkenünk ezt meg minden felmérés megmutatja még a kormánypárt által kozmetikázottak is, ezt kéne elmagyarázni annak aki még mindig nem érti hogy mi a baj. Ha Orbán azt csinálná amiről beszélt 10-20 évvel ezelőtt akkor mellette állnék, de tekintve hogy meghazudtolta önmagát, és a szavazóit így 2014 után már elálltam melőlle, és akkoriban csomó ismerősöm is, mert mást csinál mint amit mondott.
jan. 29. 13:38
 29/30 anonim ***** válasza:

#24. Egyrészt nem tudom, honnan veszed, hogy nekem ne lehetne összehasonlítási alapom. Aki fideszes, az még nem járt a megyehatáron túl, ez most a lemez?

Amúgy megsúgom, az orvos keletről nyugatra vándorol, erről tanulmányok vannak évtizedek óta. Ez nem magyar jelenség. A német orvosok is vándorolnak, sajnálom, hogy tőlem kellett ezt megtudnod.

"és a gazdasági helyzetet is látom"

Ezt nagyon sokan hiszik így. A többség valójában teljesen rosszul értelmezi a látottakat, főleg ha a derék FOS (független-objektív sajtó) segíti őt. Mondok egy példát is: ma, amikor a magyarok megtakarítanak és visszafogottan fogyasztanak, kizárólag azokat a statisztikákat kell figyelembe venni, ahol a fogyasztást vizsgálják (hiszen remekül lehet hergelni a legbutább ellenzékieket azzal, ha például a hitelből sonkát zabáló románok lehagynak minket). Az ilyenkor nem számít, hogy mennyi adóssággyarapítás mellett történik például az egyes országok fogyasztása, és ilyenkor az is el van felejtve, hogy a "német gazdasági csoda" alapja és követendő példa is az volt, hogy ők megtakarítottak. Ha pedig elkezdenének fogyasztani a magyarok, akkor hopp, ez máris nem számít, onnantól kizárólag az lesz a hír, hogy "sereghajtó a magyarok megtakarítása". Egy rakás ilyen példát lehetne hozni, amiről jellemzően fogalmuk sincs azoknak, akik úgy képzelik magukról, hogy "látják" a gazdaságot. Hencegtél, hogy orvos vagy és emiatt képben vagy az eü-vel, nos én pedig gazdasági vezető vagyok, úgyhogy ennyi erővel akkor ezt meg én tudom.

jan. 29. 15:27
 30/30 Alex Fly ***** válasza:

@27: önmagaddal kerültél ellentmondásba.

Az objektivitás alapja, hogy vannak tények. Pont a szubjektivitás a probléma, amikor a valóságot is csak egy véleménynek állítják be...

jan. 29. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!