Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják, hogy a Fidesz...

Miért mondják, hogy a Fidesz és a Mi Hazánk szavazói között van átjárás, meg hogy adott helyzetben átszavaznának a másikra, amikor ezt semmi nem támasztja alá?

Figyelt kérdés
Nagyjából semmi közös nincs a két pártban, ráadásul a szavazóik sem különösebben szeretik egymást, mégis úgy állítják be egyesek, mintha a két pártnak Gyurcsány vagy a baloldal lenne a közös ellensége.
jan. 28. 10:04
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
Az igaz, hogy semmi közös nincs a két pártban, viszont a Fidesz homlokegyenest az ellenkezőjét kommunikálja, mint amit csinál; és a kommunikációjuk viszont már eléggé hasonlít a Mi Hazánk álláspontjára. Emiatt a szavazóik sok mindenben egyetértenek.
jan. 28. 10:19
 2/10 anonim ***** válasza:
49%
Semmi közös nincs? Év vicce. Rajtuk keresztül tolt be a fidesz egy csomó törvényt, rendeletet. Folyamatosan együtt szavaznak, együttműködnek. Ha nincs semmi közös, akkor ezek miért is történnek? (Pártfüggetlen vagyok, nem érdekel a "baloldal" sem)
jan. 28. 10:22
 3/10 anonim ***** válasza:
30%
A madár féle sirás után, Lézer Jancsi, egyből műemlékké védette a madarat, most, hogy a kormány ki akarja árusitani a magyar földet az araboknak, a nagy hazafiak nagyban kussolnak.
jan. 28. 10:22
 4/10 anonim ***** válasza:
34%

#2 "Rajtuk keresztül tolt be a fidesz egy csomó törvényt, rendeletet."

Nem igaz. Van egy-két mihazánkos javaslat, amit a Fidesz elfogadott, mert ciki lett volna leszavazniuk a nagy nemzeti-keresztény imidzs mellett, és nem akartak szavazókat veszteni. Ezzel már többet tettek a magyar emberekért, mint az elvtársaid valaha.

"Folyamatosan együtt szavaznak, együttműködnek."

Szintén hazugság. A Mi Hazánk csak akkor szavaz együtt a Fidesszel, ha utóbbi szökőévente egyszer valami olyat szavaz meg, ami jó a magyar embereknek. Ellenben pl. amikor a Mi Hazánk választási törvénymódosítást nyújtott be, amivel megnehezítette volna a Fidesznek a 2/3 megszerzését, azt az elvtársaid is leszavazták. Akkor most ki is a fiókpárt?

"(Pártfüggetlen vagyok, nem érdekel a "baloldal" sem)"

Ez pedig a legnagyobb hazugság az egész mondókádban.

jan. 28. 10:30
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

#5: unjuk már a hazudozásaitokat. Egyetlen mondatomat sem tudtad megcáfolni.

Nálam ugyanúgy fideszpárti az a "baloldali" párt is, amely a magyar emberek érdekei ellen a fidesszel együtt szavaz (mihasznák állandóan, lásd: vármegye, abortusz rendelet, fideszes megyés közgyűlés vezetők megválasztása amiért cserébe az mhm is kap pozíciót...stb).

Függetlenként úgy vélem amely párt ilyet csinál az szatellitpárt.

jan. 28. 10:34
 6/10 anonim ***** válasza:
19%
#5 Te dolgod, én nem vagyok hajlandó galambbal sakkozni.
jan. 28. 10:37
 7/10 anonim ***** válasza:

#6: fura meglátásaid vannak, mert itt nem én vagyok a galamb... Érvek, cáfolatok soha nincsenek, és így akartok ti akár függetleneket is megszólítani.

Üdv, a pártfüggetlen.

jan. 28. 10:47
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez max. akkor lehet ha a fidesz elcsen egy-két elgondolásukat és előadja más körítéssel, de csak azért, hogy a szélsőségesebb jobbosokat maguk mellé próbálják állítani.

2/3-os teljhatalommal meg az éj leple alatt úgy hozhatnak, módosíthatnak törvényt ahogy akarnak. Akkor minek nekik "háttérsegéd"?

jan. 28. 11:45
 9/10 anonim ***** válasza:
30%

Toroczkai is jár az arabokhoz hazát árulni, büszke is rá.

Rákos Trianonról is kussolnak.

jan. 30. 23:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Szakács Árpád, Borvendég Zsuzsanna, Budaházy György
febr. 1. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!